Која серија повеќе ја сакате и зошто? (Fear the Walking Dead vs. The Walking Dead: World Beyond)

Вашиот фаворит?

• Вкупно гласачи
    8

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
True Detective FTW! :X3:
Како што рече Псај, помрачна, одлични дијалози и соживување со ликовите.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841
И ја би од досега гледано TD. Од Фарго имам 4 епизоди изгледано, ќе ја продолжам денеска. Имаа одлична прва епизода, една од подобрите, некогаш направени. Потоа малку потклапна текот........почнаа да се одврзуваат јазлите поспоро од што очекував, или дека со првата епизода многу угоре ме кренаа, очекував поблаг спуст. Одлична е, но генералната оценка од досега видено ја давам на Детектив.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.726
Поени од реакции
52.663
Уф, би рекол ТД ама Фарго е дефинитивно многу блиску до тоа ниво и мора повеќе популарност да добие на форумов.

H

HoT IcE

Гостин
Не сум ја гледал Фарго, ама на не гледано ќе гласам за ТД. Едностанво Метју и Вуди се прејака комбинација од глумци совшрено прилагодени за нивните ликови што неверувам дека Фарго ќе го смени мојот глас. Едноставно ТД е телевеизиска класика.

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
TD има многу јаки дијалози, ликовите прејако изработени, приказна со многу јаки детали во позадина што придонесува премногу за одличната морничава атмосфера.
Фарго исто така одлична, хуморот ми се допадна премногу, исто така јаки твистови но не некако не ми е на исто ниво со TD баш поради деталите што ги содржи TD и атмосферата што ја придонесува.
Така да мојот глас иде кај TD.

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Не сум ја гледал Фарго, ама на не гледано ќе гласам за ТД.
Не сум ги гледала и двете, ама на негледано ќе гласам за Фарго. Кога може да гласаат луѓе што не ја гледале едната серија, што да не и ја. Бесмислено.

H

HoT IcE

Гостин
Не сум ги гледала и двете, ама на негледано ќе гласам за Фарго. Кога може да гласаат луѓе што не ја гледале едната серија, што да не и ја. Бесмислено.
#fanboy #matthewforever #thereisonlyonerustcohle :D

Член од
14 декември 2013
Мислења
4.157
Поени од реакции
10.994
Заради Вуди и Метју

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.631
Поени од реакции
34.019
Заради Вуди и Метју
Ај Метју, ама Вуди не е толку убав..

Да не мислиш ради глумата? Сакаш да кажеш Метју и Вуди имаа повеќе хемија меѓусебно и подобро ги портретираа ликовите неголи Мартин и Били? Не сум многу сигурен, ама гарант ќе да е за тоа. Што мислиш за приказната тогаш? Која ти беше поквалитетна, од тој аспект за кој гласаш?

Kajgana Shop

На врв Bottom