Шом има белец е расизам.Пред некој ден либтардиве одлучиле дека и шахот е расистички,пошто белите фигури биле први на потег.Ама ај ова на друга тема да не забегвиме во друга насока.А ако само ликот што не носи маска беше белец?
WLMА ако само ликот што не носи маска беше белец?
Владе со некои работи не се игра мајтап.Pocni da pisis memoari, fakjaj beleski, snimaj snimki i taka nesto posto ti ke bidis eden od retkite koj ke ja prezivee pandemijata, pa da imas na slednite generacii posle pandemijata i neminovniot pad na civilizacijata da im kazuvas kako bilo. Ne za drugo nema da ti veruvaat kopiljacite.
Kaj vide ti humor tuka. Statisticki gledano ako stvarno tolku se pazis od virusot imas najpovekje sansi da go nadzivees. Drugoto vekje go kazav.Владе со некои работи не се игра мајтап.
Кај мене јас и мајка ми спагаме во ризична група од ковид19 затоа сме претпазливи.Продолжи со хуморот секоја чест.
Бог да го прости зетот. Бидете живи и здрави. Тоа е, судбина.pocnav so LOSI vesti... eve i ....
zet mi pocina denes vo 14-15 casot.
dva dena bese doma vo koma ili taka neston nepodvizen,ne zbori,ne otvori oci (so infuzija)
Na vas ostavam da si pomislite od sto pocina...imase 40 godini.
Big da go prosti, neka mu e lesna zemja...pocnav so LOSI vesti... eve i ....
zet mi pocina denes vo 14-15 casot.
dva dena bese doma vo koma ili taka neston nepodvizen,ne zbori,ne otvori oci (so infuzija)
Na vas ostavam da si pomislite od sto pocina...imase 40 godini.
Мене во Јане Сандански амбулантата во Аеродром, матичната ме прати, преку „Мој термин“ закажано. Таму ми зедоа брис, а резултатите кај матичната ги пратија, па таа ми ги јавикај тестираат у Скопје со примероци од брис?
Зависи од која страна на стапот си, за СЗО и остала багра е суперспецифичен и единствен аргумент за пандемијата, за многу други со ладна и бистра глава е само супер специфично оружје за оправдување на пандемијата. Со друг збор е МИСТЕРИЈА, ( а можда и мизерија).https://www.magazin.mk/докторите-запрепастени-двајца-врабо/
ДОКТОРИТЕ ЗАПРЕПАСТЕНИ: ДВАЈЦА ВРАБОТЕНИ ВО КУМАНОВСКАТА БОЛНИЦА ПО ВТОР ПАТ ПОЗИТИВНИ НА КОВИД-19
пак да прашам...овие тестови на БРИС се строго наменски за ЕДНА врста Корона ????