Колку внимавате на изгледот и облеката кога сте дома?

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Што најдам испрано трењерки оти сум спортски тип на човек ако не изгледа така :icon_lol:.

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667
За низ дома секогаш гледам да сум си облечена комотно, јас да се чувствувам убаво и удобно. Секогаш кога сум излезена и кога ќе се вратам одма што ми дојде прво при рака облекувам, без разлика дали се тренерки или пижами. Летно време поготово цел ден го поминувам во пижами затоа што се шорцеви и маичка, така да не се замарам и до продавница да излезам така. Од досада знам да седнам да си ги средам веѓите, ноктите да си ги налакирам...и такааа:pipi:

delfybuba

Schatje
Член од
22 октомври 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
93
Добро ни ја кога ќе се омажам здравје Боже нема да седам у пижами цел ден ама сеа за мајка ми па баш и не би се дотерувала :wink:.
Пижамите не се веќе синоним само за болни луѓе-деновиве има пижами со многу добар дизајн така да не сме сите ко пациенти у некоја бош сина или зелена боја :icon_lol:.
А дека тоа претставува мрзеливост тоа е точно,ама ај па дома не биди мрзелив :) и вака и така нема шо да се праи,а ти пред да идеш кај некој фино лепо ќе си се најавиш и ќе те пречекаат дотерани-ако ништо друго барем во тренерки.
Ок,сите се фативте за мојот пост:helou:
Јас не ве ниту осудувам нити стереотипизирам како шо вика Crazy in love...
Забораваш дека и јас сум била девојка,сум седела по дома,отпуштено,без волја,ама ете никогаш по цел ден не сум била во пижами,затоа кажав дека ми е чудно.
Во пижами или не-уживајте:back:

Opsessive fangirl

Безнадежен интелектуалец.
Член од
14 декември 2009
Мислења
291
Поени од реакции
137
Секако дека не :) Барем дома можам да се опуштам и да не размислувам за мода, туку едноставно да си бидам по пижами.

Член од
15 февруари 2010
Мислења
6
Поени од реакции
0
Дома обично се досадувам и за да не ги ѓнавам луѓево сироти околу мене, се затворам у соба и де некои шминки пробувам, де некои фризури ваму-таму.
И углавном сум средена.

Член од
15 ноември 2008
Мислења
253
Поени од реакции
12
За по дома најкомотно шо можам.Тренерки или најчесто пижами :)

Miss Right

happiness machine
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.308
Поени од реакции
142
Си го одржавам изгледот и дома, секако не би сакала да сум несредена за...никој. :tapp: Секако дека воопшто

Брокер

Broker of the Year
Член од
25 јули 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
257
Внимавам исто како и за излегување облеката е за мене, а не за другите да ме гледаат, затоа не правам голема разлика, дома носам тренерки.

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
пфффф кога сум дома ама баш ич не глеам на изглед.. па дома сум да му ебам матер ако сакам и гол ке шетам!

Член од
16 февруари 2010
Мислења
33
Поени од реакции
0
Дома ако сум по цел ден сум у пижами,нечешлана..само се мијам сабајле и толку од средувањето хахахаха

Член од
17 февруари 2010
Мислења
62
Поени од реакции
4
Е па многу е глупаво да стереотипизираш дека луѓе што си седат во пижами затоа што така им е најубаво дека се луѓе без воља. Мислам аман доста со стереотипизации, многу се нервирам кога некој донесува заклучоци според тоа кој што носи.
Дома сум своја, во мојата соба сум своја и сакам да седам во пижами кога сум дома. Тренерки РЕТКО, скоро НИКОГАШ не носам, а дома да седам во фармерки или сукња не доаѓа во предвид, така што кога сум дома не планирам да изгледам ко за на бал. Не гледам зашто би требало да ми биде непријатно тоа што сум ДОМА, во СВОЈА куќа. По дома нормално дека ќе носам она што јас сакам, ако сакам и гола ќе седам цел ден. Моја куќа, мои желби. *

* освен нормално кога имам полна куќа гости, тоа е веќе различно.
Така е,ептен си во право,дома седам во најстарите алишта шо можат да се најдат...ок сеа...не смрдам...ама во косата сум џбун...:pos2:а иначе не седам во пижами...не за друго не се осекам здраво...немам невика

Член од
20 февруари 2010
Мислења
67
Поени од реакции
2
Дома секогаш се облекувам спортски. Носам фармерки и блуза или маичка.

Kajgana Shop

На врв Bottom