- Член од
- 12 март 2008
- Мислења
- 1.058
- Поени од реакции
- 761
Пижами и маица. Дури некад и пред зграда седам у пижами.
Лелево пижами по цел ден:kesa:Пижами, зелениот дебел блузон и бушава коса! Тоа сум јас по дома, едноставно не сум тип да се замарам со такви работи по дома! Ако сум била излезена во истиот момент се пресоблекувам во пижами, ако не сум во пижами се осеќам дека се гушам!
Дома ми треба комоција, не можам да седам со фризура или не дај Боже нашминкана, јас кога излагам ретко се шминкам (освен пудра) камоли па по дома.
Добро ни ја кога ќе се омажам здравје Боже нема да седам у пижами цел ден ама сеа за мајка ми па баш и не би се дотерувала :wink:.Лелево пижами по цел ден:kesa:
Искрено ова не можам да го замислам,никогаш не сум била по цел ден по дома во пижами,непријатно ми е.Само болните се по цел ден во пижами.И гледано отстрана тоа за мене се луѓе без војла.
И не би ми било убаво кај некој да идам и да седи во пижами...
Е па многу е глупаво да стереотипизираш дека луѓе што си седат во пижами затоа што така им е најубаво дека се луѓе без воља. Мислам аман доста со стереотипизации, многу се нервирам кога некој донесува заклучоци според тоа кој што носи.Лелево пижами по цел ден:kesa:
Искрено ова не можам да го замислам,никогаш не сум била по цел ден по дома во пижами,непријатно ми е.Само болните се по цел ден во пижами.И гледано отстрана тоа за мене се луѓе без војла.
И не би ми било убаво кај некој да идам и да седи во пижами...