Колку внимавате на изгледот и облеката кога сте дома?

T

TaMчЕ

Гостин
Ооо по дома..широка маица,пижамчиња мх мх мераци ...
Ма какво средување за дома, кој ме гледа :pipi:само да ми е комотно а за кога треба да се иде до продавница тогаш само ќе се зачешлам и шибам :) :toe:

T

tinkerbelll

Гостин
за по дома, шо покомотно толку подобро.. значи тренерка маичка итн.. косата обично си ја врзувам у репче, ама кога како, зависи.. на лицето -крема, т.е. тоа што е најнеопходно..
ем уредно ем комотно :pipi:

Z

Zoza

Гостин
dodeka beh moma retka bese prilikata i vo trenerki da bidam doma-sekogas i na pizami duri i do prodavnica odev na pizami....da i mazot prv pat koga me videl vo zivot bese vo pizami :pos2: sega otkako se maziv po doma sum si na trenerki iako ne ziveam so svekor i svekrva ama plisko mi se preku kuka taka da koga svekoro nosi leb ili nekoi drugi raboti ne mi e prijatno da me gleda vo pizami

Член од
20 август 2007
Мислења
2.252
Поени од реакции
312
Ако сакам и гол ќе си шетам со рацете вџебови,дома си сум.Дури и во продавница ми се има случено да одам со пижами,пример :smir:

S

StereoLove

Гостин
Цел ден по пиџами(и сега сум)со врзана коса,на лицето ништо не ставам.На усните само лабело и право на Кајгана:back:

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Дома најчесто носам тренерки бидејки се осекам релаксирано.Некои носат и пижамино мене ми е глупо.Со нив сум спиела а сега со нив да шетам низ куката.Не ми е згодно.А косата ми е исчешлана во реп најчесто за да не ми смета и да не ми се мрсе.И нормално не се шминкам за излеване а не пак за дома.

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Дома внимавам да сум убав бидејќи кога гледам вести има една спикерка која и фрлам окце па она да ме гледа на пижами пред ТВ то не е лепши па затоа секогаш сум во костим, по дома.

Z

ZeroStyle

Гостин
Zavisi od prilikata na primer nekad se setam po dolni ves nagore gol nekad u nagore nesto ke oblecam ondak nekad skroz gol pa nekad so udrven drugi put so kosulce i nekoja leptir masna ili karirana corapa...
U glavnom, kur mi e dvor mi e:toe:

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.910
Поени од реакции
1.552
Стик под мишка, омилената тиркизна пижама со браун елементи бела чарапа и спремни сме за ѕенѕање.

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Носам машки блузони по дома :pipi:

G

GoddessOfRock

Гостин
Подома сум редовно во тренерки и со средена коса.

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
Дома внимавам да сум убав бидејќи кога гледам вести има една спикерка која и фрлам окце па она да ме гледа на пижами пред ТВ то не е лепши па затоа секогаш сум во костим, по дома.
јааааааааааао човече- ме насмеа ОВА :pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom