Колку внимавате на изгледот и облеката кога сте дома?

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Пижама си е пама коа сум сам, е сега кога ќе дојде некој нормално, се убацува тренерка моментално :).

Член од
10 март 2009
Мислења
1.300
Поени од реакции
1.161
Пижами или тренерки за по дома. фармерки нема шанса да ги носам дома.Косата ми е фатена во репче да не ми смета и да не ја фаќам нон стоп. Ептен при досада знам да се средувам, ама ретки се тие моменти

S&M

Детектив
Член од
2 март 2011
Мислења
31
Поени од реакции
3
Мразам да седам по дома у пижами ,се осеќам нечисто .. чудно некако ,незнам како да објаснам.. :))
обично носам хеланки со некоја удобна тренерка

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
По дома сум ко избацена од поплава :pos:
Најчесто по пижами ама па пижамите ми се стилски :pos:
Косата чат-пат како ќе се погоди, некогаш добра некогаш ужас и така... I Love Myself :))

Belle

A Jedi
Член од
12 април 2009
Мислења
1.006
Поени од реакции
552
Па доволно внимавам за ако некој дојде ненајавен да се исплаши :icon_mrgr:
Не сериозно, понекгаш ме мрзи да се пресоблакам од школо па седам така, ама ако е викенд или распуст , тогаш сум по пижами/шорцеви и некој маичка, без шминка, а косата којзнае на што ми личи:noze:

Noorotic

пецач на риби
Член од
22 февруари 2011
Мислења
892
Поени од реакции
383
јас увек пазам на излгедот пошто у секое време може да ми дојдат некој женски

smihajlo

Superposition, Relentless
Член од
11 август 2010
Мислења
3.749
Поени од реакции
4.518
Како си се облекувате по дома?
Тренерки, пижами, стара облека пред фрлање :icon_lol:, фармерки или пак си го носите она што сте го носеле во школо/работа/некое излегување и ве мрзи да се пресоблекувате...

И дали внимавате на изгледот дома?
Ако сте неколку дена по ред дома знаете ли и да не се исчешлате, машките да не се избричите со денови, не се средувате воопшто и онака никој не ве гледа. :)
Или напротив исчупани, налакирани, исфенирани сте секогаш па и кога со денови седите дома.
По дома пиштол :P

Opsessive fangirl

Безнадежен интелектуалец.
Член од
14 декември 2009
Мислења
291
Поени од реакции
137
Строго во пижами, и кога е ладничко + џемпер да ме топли, а косата ја фаќам како стигнам. Поентата на домот е комфорот :)

А

Антоние

Гостин
По дома си се шетам по пењоар. И супер ми е во него.

Пењоарот ми е поклон од комшијата албанец. Увезен од ОАЕ, од некаков свиленкаст материјал. Не е како овие тука памучните или шотизнам. Прекрасен.

Како и зошто го добив тој пењоар, тоа е интересна приказна, меѓутоа малце ми е срам да ја кажам вака јавно. :)

Член од
10 октомври 2011
Мислења
269
Поени од реакции
69
Да внимавам на изгледот и кога сум дома ,сакам да сум средена секогаш и се трудам околу тоа и си наогам време за себе...се гледам на огледало...:)

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
не внимавам мн...гледам да ми е комотно, а сега во моментов богами и топло....

Kajgana Shop

На врв Bottom