Не го споделувам ова на ист ранг како другите типови што ги споделувам, ама мислам дека ова и те како вреди да се уплати,
НФЛ: Минесота-Грин Беј 2ка 2.15 во Моцарт (2.10 е на други места)
Рандом разгледував што како за викендов и не ми се верува дека порано не сум ја видел квотава..
Се игра недела спрема понеделник во 2:20, тамам новата година да ви почне со дегенерација и коцкање
![Љубов :love: :love:](/styles/default/xenforo/smilies/inlove.png)
![Љубов :love: :love:](/styles/default/xenforo/smilies/inlove.png)
Ова е уствари "плејоф" утакмица, кој ќе изгуби тука мислам 90% отпаѓа од плејоф (ме мрзи сега да проверувам буквално математики, ама вака ќе да е дефакто)
Минесота ќе играат со руки квотербек, што до сега мислам има..1? 2 старта во лигата? И тоа првиот старт му беше само четвртина и доби потрес на мозок
Тајт-ендот исто им е повреден што им е можеби и најдобар играч оваа сезона.
Грин Беј полека се консолидираа во вториот дел од сезоната и некако си ја средија ситуацијата.
Мислам на хартија, овој тим на Грин Беј е малце подобар од Минесота, пред се поради тоа што делува како Минесота малце и да се откажаа од плејофот, иако имаат таква шанса. Фактот што ќе играат со руки квотербек и тоа што им се повредија неколку играчи ми вели дека се во моуд "што биде нека биде, го очекуваме најлошото, не се ни подготвуваме за најдоброто, ама ако дојде не би било лошо"
Така да, мислам повеќе победата ја сакаат Грин Беј тука, па оттаму мене ако ме прашувате обратно би требало да бидат квотите, 2.15 за Минесота би дал, ама очигледно домашниот терен е разликата во една ваква утакмица за кладилнициве
Воедно, додека го пишувам ова гледам дека е падната квотата за 2ка на 1.95 онлајн во некои кладилници, што е реално по фер.
Така да..
Моцарт, двојка, и нека започне новата година со коцкање.
И пак да повторам не ви го кажувам ова како "uplatete, ke si fatite" туку уплатете ако ви се уплаќа и сакате да бркате 2+ квота што има солидна шанса да влезе, но не ви гарантирам 100% дека ќе