Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
30 јуни 2020
Мислења
3.160
Поени од реакции
11.869
Ne mi odi ic vo posledno vreme, konstantno vo minus...
Нели ќе прекинеше?
Зошто не знаеш да играш на мали суми и да уживаш буквално?

Зошто мора во една ноќ да му ги земиш 1500 еур, а можиш способен си за толку и за повеќе АМА во следната ноќ да им ги вратиш дупло.

Едноставно клади се на мали суми и уживај. Не оди со цела уплата од претходниот ден што си ја заработил. Крај краева кај тебе е ради тоа што те тера да се калдиш и не се работи за сумите.

Да имаш ќе му чукниш и 2 милион и 20 евра, едноставно ти е интересно (или зависност) да се кладиш во овој период од животот ама за бадијала им ги враќаш постојано парите и си створаш нерви.

Лапни им нешто и почни си со мали суми, пак ќе им лапнеш големи. Ако цело време одиш со уплата на претходно добиените пари само минус ќе си, ќе ти растат нервите... пошто нема константни резултати. Не може човек во континуитет секоја вечер добитен да е.

Искулирај едноставно. Можеш.

Член од
24 септември 2023
Мислења
1.200
Поени од реакции
1.816
Нели ќе прекинеше?
Зошто не знаеш да играш на мали суми и да уживаш буквално?

Зошто мора во една ноќ да му ги земиш 1500 еур, а можиш способен си за толку и за повеќе АМА во следната ноќ да им ги вратиш дупло.

Едноставно клади се на мали суми и уживај. Не оди со цела уплата од претходниот ден што си ја заработил. Крај краева кај тебе е ради тоа што те тера да се калдиш и не се работи за сумите.

Да имаш ќе му чукниш и 2 милион и 20 евра, едноставно ти е интересно (или зависност) да се кладиш во овој период од животот ама за бадијала им ги враќаш постојано парите и си створаш нерви.

Лапни им нешто и почни си со мали суми, пак ќе им лапнеш големи. Ако цело време одиш со уплата на претходно добиените пари само минус ќе си, ќе ти растат нервите... пошто нема константни резултати. Не може човек во континуитет секоја вечер добитен да е.

Искулирај едноставно. Можеш.
Vo pravo si... tesko e da se kontroliras koga si vo igra... odsea ke igram na pomali vlogovi, retko na pojako
Автоматски споено мислење:

IMG_20240109_235021.jpg

Последно уредено:
Член од
16 јануари 2013
Мислења
3.970
Поени од реакции
8.192
Сакраменто губи 15 против Детроит, да сврти, 2.20 квота

Член од
16 јануари 2013
Мислења
3.970
Поени од реакции
8.192
Сакраменто губи 15 против Детроит, да сврти, 2.20 квота
Win

Овој Киган Мареј ептен почна да се истакнува.. Ептен добри млади играчи има Сакраменто..
Добра екипа се, уствари сите се на западот тука негде, оваа година е најинтересна за гледање, освен Детроит и Сан Антонио што губат ко луди, другото е тешко за прогноза

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.353
Поени од реакции
2.248
Талески 3.5 -
Пранди 3.5 +
Шмид 6.5 +
На ситно, нека трчаат.

Франција - Македонија 60.5+
Белгија - Кипар т1+ (32.5)

Член од
10 мај 2022
Мислења
1.030
Поени од реакции
2.903
Еден од подобрите типери сум во населба барем така ме зборат,ќе ја следам темава и ќе ставам типови.
Денес
18 часот
Trabzonspor Samsunspor 2 во 1 квота 27 ,мој влог е 1000че ,
Ова е за почеток на дружбата :ајнапиво:

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.356
Поени од реакции
7.120
Еден од подобрите типери сум во населба барем така ме зборат,ќе ја следам темава и ќе ставам типови.
Денес
18 часот
Trabzonspor Samsunspor 2 во 1 квота 27 ,мој влог е 1000че ,
Ова е за почеток на дружбата :ајнапиво:
да те поздравиме со песната Милионерче за добредојде

Член од
10 мај 2022
Мислења
1.030
Поени од реакции
2.903
@libertadee што е смешно другар за добре дојде ставив еден тип за денес одма ли идеме со хејтови, се надевам на обастрана соработка.
@Roy Fokker поздрав другар се надевам ќе се дружиме,ќе разменуваме мислења,зашто да не го делиме заедно милиониот преку типовите кои ќе се објавуваат на странава.

Kajgana Shop

На врв Bottom