Сладоледџија
Ванила & Чоколадо
- Член од
- 8 декември 2009
- Мислења
- 14.458
- Поени од реакции
- 11.917
Ako fatam inter, utre na 10 bona ide juve 1 i T1 3+.. sigurica e verujUtre Juve odi ponatamu 1.65 koef mi izgleda dosta dobro za na pojak vlog.
Ako fatam inter, utre na 10 bona ide juve 1 i T1 3+.. sigurica e verujUtre Juve odi ponatamu 1.65 koef mi izgleda dosta dobro za na pojak vlog.
od vodenje statistika, najsjeban del e koga si pod crtata ili vo crvenoto, minus. togas se gubi i volja i se.Нема досаден,интересен играч ова твоето е единствениот начин за да си профитабилен, само ретко кој имат психа и дисциплина да го издржит...
Водев и јас на периоди статистика ама баталвев после некое време, во глобала сум играл секогаш похазадерски и сум сакал побрзо да се кревам, имам праено преку 10 пати банки до кај 4-5к еур за после све да потрошам/искоцкам, едно 5-6 год единствен приход ми беше од кладилница и стварно се фаќаше тогаш повеќе и се живееше подобро, минативе 2 год е катастрофално ама јасно ми е дека единствено така мојш да си профитабилен, е сега јбг не се тоа некој пари што ке ти го сменат животот и дека е долг и мачен процес на кој треба огромна посветеност ама тоа е што е![]()
Ќе те претепам кога ќе те видам.Ako fatam inter, utre na 10 bona ide juve 1 i T1 3+.. sigurica e veruj
Te cekam na isplataЌе те претепам кога ќе те видам.
Go izbrkaa i trenerot vcera,e sea ova moze da ima i pozitiven ama i negativen efekt.partizan - levalios, eurocup, h2 +5, za utre e
partizan e vo losa forma, i dosta povredeni igraci (ne sum siguren koi se povredeni,
dali e nekoj oporaven, ama falea klucni igraci (amerikancite) na poslednite 3 natprevari)
na prvata so cel tim partizan, izgubi 79-62. i dvete ekipi se borat za plasman vo naredna runda.
Nanterre proslata so Monaco igraa so epten mal roster,toj Isaac Cordinier e masina i ima celosna sloboda u igrata,najvise sutevi zima ja cak bi go odigral i nego + na 15.5 ali moram da proveram prvo kako se so rosterot Nanterre.Prasanje do tie sto pratat evroliga basket, sto mislite za Ivanovic 12,5- i za Kaba 10,5+ ?? Dobredojden e i drug oredlog. Blagodaram
ne znaev za trenerot filiposki.Go izbrkaa i trenerot vcera,e sea ova moze da ima i pozitiven ama i negativen efekt.
Na primer nekogas se desava ekipite da izbrkaat nekoj trener pa da zaredat dobri rezultati ali ondak se vrakaat na staro,kako partizanovec nemozam da se pomiram kako go iskasapija kosakarskiov klub za edna polusezona.Tipot ti e top posto ako produzat da igraaat ko sega kje go jadat sigurno.
Eve nekoi informacii za rosterot utre/ne znaev za trenerot filiposki.
jebiga i jas sum za partizan cel zivot, ja gledav minatata nedela so trento, a aba liga greota e da gi gledas vekje ...
od amerite znam dosta im falea, nezz dali ima nekoja promena (miler mcintaer, mozli, mika)
jas ja staviv na 50e, ama vaka apla se e kontra partizan, a koef 1.5 za nivEve nekoi informacii za rosterot utre/
McIntyre si otide uste zimoska e i momentalno e vo Bourg.
Posledna informacija sto imam deka Velickovic,Zagorac(ovoj bolje da ne igra),Mika,Mosley se epten teski da nastapat a i Paige vlece nekoja povreda.
Koj cepa kosarkari over/under na evrokup,utre neka gi ima vo predvid Jaramaz i Thomas za plusovi(ovoj bi trebalo da bide zicer so ogled na toa kolku visoki igraci se nadvor od rotacija).