- Член од
- 16 април 2014
- Мислења
- 7.355
- Поени од реакции
- 11.812
АЕК ГГ во живо. Вреди коеф.
Gostive ne go pomirisale golot na AEK celo prvo poluvreme, 0 shutevi kon gol, 0 nadvor od golot, samo 7 agresivni napadi, ako e tocna statistikava na bet365...АЕК ГГ во живо. Вреди коеф.
Стефи плаќа не прашувастефи ти си ?
Мавав јако некогаш можда јас, сега неможам да претнамNi ilz ni boce ni chiksy ni stavro nikoj ne stava unapred tiketi so jaka uplata, a deckite si mavaat jako..
bravo, impresivni brojki.Мавав јако некогаш можда јас, сега неможам да претнам
Иначе кој ви се најголеми уплати и добивки досега? Чисто ме интересира дали сте погодиле или паднале, пред некој ден ја гледав од досада историјата на маратонбет ко се кладев со озбилни суми и гледам ова ми било најголема уплата, влегло прилично лесно, лајв Перуџа одбојка после 0-1 и 3-4 разлика негатива во вториот сет, уплата да земат 2 сета, почетниот коеф беше околу 1.03
Прегледај го приврзокот 287218
Најголемиот профит во еден ден, по пола со Боце е напраен на Кенијски ракомет, тип X и после тоа го затворија акаунтот нормално
Прегледај го приврзокот 287220
Додека најболен пад ми е 2017 финалето на АО имав на Надал играно 650 еур кога изгуби во финале од Федерер после 3-1 во 5тиот сет, слем кој ако го освоеше ќе беше веќе ГОАТ по бројки...
Сума сумариум најголемите профити се правени на лајв тој период, кога се чекаше да загубат фаворити и ги вртевме, со некој минимални влогови од 20-30 еур се стигаше до 2-3к во 1 недела.
Нема досаден,интересен играч ова твоето е единствениот начин за да си профитабилен, само ретко кој имат психа и дисциплина да го издржит...bravo, impresivni brojki.
jas nemam nekoi ekstremni uplati/isplati dosaden igrac sum
sezonava prvpat da vodam statistika, i da igram redovno.
Прегледај го приврзокот 287232
brojkite za mene od sezonava, igram od 20-50e singl, ova e statistika za 200 i nesto tipovi (10sek=1e)
max uplata 100e, koga imase od yoni promocija so freebet, go padnav tiketot, ama so freebetot se izvadiv.
max dobivka po tiket 200-300e negde, od prethodni godini.
povekje bolni padovi imam od tinejdzerski denovi koga se lazevme po dojavi 1/2 2/1, koga "za malku" ne vlegla,
za nekoi retardirani sumi.
kje ja dovrsam ovaa sezona vaka, pa za nataki kje vidime.
Искрено, не верувам дека ако го постираш тикетот сега дека некој би те зафркавал макар и 10-0 за Интер да заврши.Ajde neka ostane vaka Inter pa da pustam tiketot za da se uverite deka ne lazam..