Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
16 април 2014
Мислења
7.355
Поени од реакции
11.812
Точна е. Ама соработуваат клубовиве такаа да коефициентов ми вреди да се проба.

• Ми се допаѓа
Reactions: ilz

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513
Ден Бош да даде втор гол 2.12 во моментов.

Член од
27 април 2009
Мислења
2.499
Поени од реакции
3.318
Ni ilz ni boce ni chiksy ni stavro nikoj ne stava unapred tiketi so jaka uplata, a deckite si mavaat jako..
Мавав јако некогаш можда јас, сега неможам да претнам :ROFLMAO:

Иначе кој ви се најголеми уплати и добивки досега? Чисто ме интересира дали сте погодиле или паднале, пред некој ден ја гледав од досада историјата на маратонбет ко се кладев со озбилни суми и гледам ова ми било најголема уплата, влегло прилично лесно, лајв Перуџа одбојка после 0-1 и 3-4 разлика негатива во вториот сет, уплата да земат 2 сета, почетниот коеф беше околу 1.03
1615231782226.png

Најголемиот профит во еден ден, по пола со Боце е напраен на Кенијски ракомет, тип X и после тоа го затворија акаунтот нормално
1615231949749.png

Додека најболен пад ми е 2017 финалето на АО имав на Надал играно 650 еур кога изгуби во финале од Федерер после 3-1 во 5тиот сет, слем кој ако го освоеше ќе беше веќе ГОАТ по бројки...

Сума сумариум најголемите профити се правени на лајв тој период, кога се чекаше да загубат фаворити и ги вртевме, со некој минимални влогови од 20-30 еур се стигаше до 2-3к во 1 недела.

Harald

King of Norway
Член од
12 јули 2009
Мислења
3.496
Поени од реакции
10.123
Мавав јако некогаш можда јас, сега неможам да претнам :ROFLMAO:

Иначе кој ви се најголеми уплати и добивки досега? Чисто ме интересира дали сте погодиле или паднале, пред некој ден ја гледав од досада историјата на маратонбет ко се кладев со озбилни суми и гледам ова ми било најголема уплата, влегло прилично лесно, лајв Перуџа одбојка после 0-1 и 3-4 разлика негатива во вториот сет, уплата да земат 2 сета, почетниот коеф беше околу 1.03
Прегледај го приврзокот 287218

Најголемиот профит во еден ден, по пола со Боце е напраен на Кенијски ракомет, тип X и после тоа го затворија акаунтот нормално
Прегледај го приврзокот 287220

Додека најболен пад ми е 2017 финалето на АО имав на Надал играно 650 еур кога изгуби во финале од Федерер после 3-1 во 5тиот сет, слем кој ако го освоеше ќе беше веќе ГОАТ по бројки...

Сума сумариум најголемите профити се правени на лајв тој период, кога се чекаше да загубат фаворити и ги вртевме, со некој минимални влогови од 20-30 еур се стигаше до 2-3к во 1 недела.
bravo, impresivni brojki.

jas nemam nekoi ekstremni uplati/isplati dosaden igrac sum :D
sezonava prvpat da vodam statistika, i da igram redovno.

y3.PNG

brojkite za mene od sezonava, igram od 20-50e singl, ova e statistika za 200 i nesto tipovi (10sek=1e)
max uplata 100e, koga imase od yoni promocija so freebet, go padnav tiketot, ama so freebetot se izvadiv.
max dobivka po tiket 200-300e negde, od prethodni godini.
povekje bolni padovi imam od tinejdzerski denovi koga se lazevme po dojavi 1/2 2/1, koga "za malku" ne vlegla,
za nekoi retardirani sumi.
kje ja dovrsam ovaa sezona vaka, pa za nataki kje vidime.

Член од
16 јануари 2013
Мислења
3.970
Поени од реакции
8.192
1615235510836.png

Браво ако може на All Star да погодат граница

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Ajde neka ostane vaka Inter pa da pustam tiketot za da se uverite deka ne lazam..

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513
Колку души ќе не заеби Интер ГГ

Член од
27 април 2009
Мислења
2.499
Поени од реакции
3.318
bravo, impresivni brojki.

jas nemam nekoi ekstremni uplati/isplati dosaden igrac sum :D
sezonava prvpat da vodam statistika, i da igram redovno.

Прегледај го приврзокот 287232

brojkite za mene od sezonava, igram od 20-50e singl, ova e statistika za 200 i nesto tipovi (10sek=1e)
max uplata 100e, koga imase od yoni promocija so freebet, go padnav tiketot, ama so freebetot se izvadiv.
max dobivka po tiket 200-300e negde, od prethodni godini.
povekje bolni padovi imam od tinejdzerski denovi koga se lazevme po dojavi 1/2 2/1, koga "za malku" ne vlegla,
za nekoi retardirani sumi.
kje ja dovrsam ovaa sezona vaka, pa za nataki kje vidime.
Нема досаден,интересен играч ова твоето е единствениот начин за да си профитабилен, само ретко кој имат психа и дисциплина да го издржит...

Водев и јас на периоди статистика ама баталвев после некое време, во глобала сум играл секогаш похазадерски и сум сакал побрзо да се кревам, имам праено преку 10 пати банки до кај 4-5к еур за после све да потрошам/искоцкам, едно 5-6 год единствен приход ми беше од кладилница и стварно се фаќаше тогаш повеќе и се живееше подобро, минативе 2 год е катастрофално ама јасно ми е дека единствено така мојш да си профитабилен, е сега јбг не се тоа некој пари што ке ти го сменат животот и дека е долг и мачен процес на кој треба огромна посветеност ама тоа е што е :)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Ajde neka ostane vaka Inter pa da pustam tiketot za da se uverite deka ne lazam..
Искрено, не верувам дека ако го постираш тикетот сега дека некој би те зафркавал макар и 10-0 за Интер да заврши.
Повеќе коментарите им беа за сумата наместо за типот

Kajgana Shop

На врв Bottom