Mondonico
ВАР експерт
- Член од
- 15 јануари 2013
- Мислења
- 10.219
- Поени од реакции
- 18.358
Тоа што ти го направи некни е типичен пример како не треба и е една од клучните работи поради која и суштински не функционира темата.Како да се дискутира за ова, кога после некој завршен натпревар ако некој искоментира за предлогот како вошки се лепите како сме биле генерали после војна
Јас некни фино лепо и на културен начин напишав дека треба да се избегнуваат такви натпревари како Псж со Монако и тоа наведив неколку фактори кои ме налагаа да ја избегнам утакмицата, а тука како напалени мајмуни ми се закачија 10 членови.
Плус ме насекираја, неспана останав цела вечер ...
Во ниеден момент не може, кога еден натпревар е во тек или веќе завршен, да се каже зошто не требало да биде игран. Тоа се елаборира пред мечот.
После мечот се што може да се направи е да се анализира натпреварот, да се согледаат битните работи и да се извлечат заклучоци за како понатаму.
Постои едно правило, кое мислам одамна Ставро го сподели: Не секој добитен тип бил добар тип, ниту пак секој промашен, лош тип.
Крајниот резултат некогаш зависи од многу фактори, кои е технички невозможно да се земат во предвид пред почетокот.
Затоа, извини на директноста, ама ти спаѓаш (во мнозинството) падобранци кои се апсолутно непотребни овде.