Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Па колку да му дадат, не се ментални. 1.60 да беше хипотекарен кредит ќе земев и ќе стаев на Тием. Сам имаш објаснувано за квотите во финалињата, не знам што се чудиш сега. :D
Не се чудам воопшто, се смеев. Искрено, мислев дека околу 1.45 ќе биде на Тим против Зверев. 1.25 колку што е во некои кладилници е сепак потценувачки, колку и да е кардашианка овој ментолот. Замисли да играше Буста во финале против Тим, колку ќе беше коефициентот, 1.1?

Член од
24 август 2020
Мислења
119
Поени од реакции
137
Alba - Milano over 165.5

Dve ultra ofanizni ekipi,Milano so site zasuluvanja vaa sezona pokaza deka lesno moze do 100 poena na ekipi koi igrat brzo i bez odbrana.Alba godini nanazad igra brza kosarka sa mnogu poena.Jes da ostanaa bez Giedraitis i Hermannsona ama zemaa go Lammels od Bilbao odlicen suter i Fontekio od Reggiana.Ima tu plus dosta dobri igraci kako Siva,Sikma, Giffey, Lo.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.881
Поени од реакции
116.183
Не се чудам воопшто, се смеев. Искрено, мислев дека околу 1.45 ќе биде на Тим против Зверев. 1.25 колку што е во некои кладилници е сепак потценувачки, колку и да е кардашианка овој ментолот. Замисли да играше Буста во финале против Тим, колку ќе беше коефициентот, 1.1?
Па со оглед на квалитетот на двајцата искрено да, 1.15 преку сила. Тием е сила и не се глупи што му даваат вакви квоти.

Него Бушар има 1.80 со Бадоса. Наплатете го ова, поквалитетна е 100 пати од оваа.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Па со оглед на квалитетот на двајцата искрено да, 1.15 преку сила. Тием е сила и не се глупи што му даваат вакви квоти.

Него Бушар има 1.80 со Бадоса. Наплатете го ова, поквалитетна е 100 пати од оваа.
Бушар е повредена, има проблем со раменото, вчера имаше медикал. Бадоса е добра на земја, не би го играл тоа. Плус Бушар игра ми се чини пет дена по ред, вчера играше маратонски меч. И немој со 100 пати муабетот, некој ќе се затрча ќе мисли дека е зицер над зицерите, а се работи за 55-45 меч, посебно на земја. Да има ваков коефициент а да играа на трева, ајде некако.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.881
Поени од реакции
116.183
Бушар е повредена, има проблем со раменото, вчера имаше медикал. Бадоса е добра на земја, не би го играл тоа. Плус Бушар игра ми се чини пет дена по ред, вчера играше маратонски меч. И немој со 100 пати муабетот, некој ќе се затрча ќе мисли дека е зицер над зицерите, а се работи за 55-45 меч, посебно на земја. Да има ваков коефициент а да играа на трева, ајде некако.
Не знаев за МТО, инаку е 100 пати подобра од оваа, гарантирам. Чим влече повреда скипнете ја. Ја гледав Бушар со Цеца, а оваа вчера со Херцог, затоа го пишав ова. Андухар исто ќе тепа со Мајхрзак, реков за него дека стандардно си ренда во Чешка.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Не знаев за МТО, инаку е 100 пати подобра од оваа, гарантирам. Чим влече повреда скипнете ја. Ја гледав Бушар со Цеца, а оваа вчера со Херцог, затоа го пишав ова. Андухар исто ќе тепа со Мајхрзак, реков за него дека стандардно си ренда во Чешка.
Буквално во кал се игра турнирот, ужасно е споро. Тоа значи дека сите квалитети на Бушар се анулираат, винери, прв сервис, такви работи. Оваа Бадоса многу ќе и врати назад, јас мислам дека ќе губи Бушар, ама не се кладам. Да беше 1.40-1.50 на Бушар во овие услови, со ќеф ќе одиграв контра неа. Вака за 2.10 не ми се исплати.

Член од
27 април 2009
Мислења
2.499
Поени од реакции
3.318
Ве испозамарав со копачка ама ова е некст левел, на авторизација ми одат тикетите и пајѓаат без никаква причина коефициенти, Зрински е 1,35 а Партизан 1,20, се да им ебам шугаво заробени парите ке ми останат деновиве...
Одбегавајте ја усранава кладилница :гомце::гомце::гомце:
dsada.png

Член од
5 октомври 2012
Мислења
1.957
Поени од реакции
1.172
Ве испозамарав со копачка ама ова е некст левел, на авторизација ми одат тикетите и пајѓаат без никаква причина коефициенти, Зрински е 1,35 а Партизан 1,20, се да им ебам шугаво заробени парите ке ми останат деновиве...
Прегледај го приврзокот 266085
Na kolku uplata probuvas

Член од
27 април 2009
Мислења
2.499
Поени од реакции
3.318
Na kolku uplata probuvas
5000 толку ми е лимитот
Автоматски споено мислење:

Иначе за денес Зрински добива сигурно и -1,5 ќе ја играм, Младост се тежок распад не знаат ни самите како врзаја 2 победи после очајните резултати и декласирање од просек тимови, а на Зрински им треба очајно победа во лигата и се далеку поквалитетни.
Партизан исто ке добие лагано може комбинација хендикеп или 1 и 3 +.
Барса кошарката би морало лесно да добијат го зедоја Јасикевичиус за тренер и Калатес, а на Баскониа им заминаја доста играчи меѓу кој и капитенот Шенгелиа.
Гиор ракомет -3,5 би требало лесно да покријат против дебитантките во ЛШ.

Последно уредено:
Член од
23 август 2010
Мислења
39.881
Поени од реакции
116.183
Прегледај го приврзокот 266085
Ова е тешка срамота, не знам како планираат да зачуваат играчи на долг рок. А што ако сакаш 100 000 да ставиш? Ќе ти пратат ФБИ на врата, ебаму говедата.

Член од
16 јули 2013
Мислења
3.880
Поени од реакции
4.409
Ова е тешка срамота, не знам како планираат да зачуваат играчи на долг рок. А што ако сакаш 100 000 да ставиш? Ќе ти пратат ФБИ на врата, ебаму говедата.
Добро беше до пред 1 недела,немаа авторизација онлајн.Можеше колку сакаш да уплатиш,ама се рашири тоа и почнаа јаки суми да се вртат и онлајн.Истото ти го прават и во кладилница :D

Член од
23 август 2010
Мислења
39.881
Поени од реакции
116.183
Добро беше до пред 1 недела,немаа авторизација онлајн.Можеше колку сакаш да уплатиш,ама се рашири тоа и почнаа јаки суми да се вртат и онлајн.Истото ти го прават и во кладилница :D
Брат ок е авторизацијата, ама не може да ми смалуваш квоти на Ноле Едмунд 1 и Ливерпул Лидс 1... Ај да сакам Беласица Шкупи да ја играм на 20 000 па да бутаат квоти ама вака нема сврха. Никој нема да им игра вака освен оние што рокаат семкарски тикети. Евротип и Максбет се богови во тој поглед за умрениве.

Член од
16 јули 2013
Мислења
3.880
Поени од реакции
4.409
Брат ок е авторизацијата, ама не може да ми смалуваш квоти на Ноле Едмунд 1 и Ливерпул Лидс 1... Ај да сакам Беласица Шкупи да ја играм на 20 000 па да бутаат квоти ама вака нема сврха. Никој нема да им игра вака освен оние што рокаат семкарски тикети. Евротип и Максбет се богови во тој поглед за умрениве.
Тактика да избркаш добар играч од сајтот брат,за Евротип и јас имам пофални зборови.До пред некое време од нашиве Копачка ми беа добри во поглед на коефициенти,ама сега Евротип ми се најдобри за кладење.А за Максбет сум немал искуство.

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Virtus Roma - Sassari T2 +95.5

Од моб пишам, накратко. Рома се убедливо најслабиот тим во Италија сезонава, претржно домашни играчи и 2-3 непознати амери. Досега во групата сите утакмици ги губат со по 25, 30 коша разлика. Од Сасари претходната загубија 40 разлика и примија 114 коша, иако комотно можеше повеќе даде Сасари. Имаат солидни офанзивци, Билан, Бендзиус, Крушлин, Џентиле младиот и остали. Играат исто така брза кошарка со доста брзо завршување на нападите, и мислам дека со оваа преслаба Рома лесно ќе стигнат и до 100че денеска.

Kajgana Shop

На врв Bottom