Кладилница (Генерална дискусија)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Зверев у последната утакмица во 42 гејма имаше 46 неизнудени грешки т.е. 1.нешто по гејм

Сега, после 14 гејмови има 32 неизнудени грешки т.е. 2+ по гејм т.е. пола гејм сам му го дава на противникот :D

Careno Busta Rhymes :cuc:

Член од
11 јули 2014
Мислења
3.088
Поени од реакции
4.461
Карењо е измислен за вакви хистерични ликови кој што ако еднаш се изнервираат им се дешава бродолом.
Ликот си игра негова игра, и спремен е до утре на размени, нема мука.
Ноле го натера линиска да мава, да очекуваме од Зверев у главниов судија да залепи некој сервис.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Оваа Кардашијанката освои 5 гема во два сета во полуфинале на слем против Карено Буста. На бетон, да нема забуна. Со што заслужува овој да биде селебрити? Ким барем поштено испуши пред камера.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.425
Поени од реакции
39.017
Еден од најпреценетите тенисери евер. Ќе доминирал кога ќе се пензионирала тројката ПППехехехехе ....

Член од
2 јануари 2011
Мислења
1.568
Поени од реакции
1.014
Златна копачка може имаат солидни коефициенти ама за се друго се нула. Вчера погодив сингл на Азаренка и денес веднаш ми ставиле лимит на максимум 5000 уплата по тикет. Плус пази го ова, во 2020 година они не поместуваат старт на тениски мечеви, значи Тим-Медведев е ставен дека почнува во 00:00 и сега не може да уплатиш пошто дава грешка дека мечот е почнат. А и денес кога отворив во живо имаа само 2 тениски меча на понуда, а кај сите други кладилници 30+ меча.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Го немам уплатено тенисов ама реално..една од поглупи утакмици што сум ги глеал :D

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.354
Поени од реакции
7.116
Ко ќе праеја преокрет од изгубени мечеви ноле, надал, шарапова, серена беа шампиони, а сеа зверев е дебил, шарлатан.....
Автоматски споено мислење:

Го немам уплатено тенисов ама реално..една од поглупи утакмици што сум ги глеал :D
Иднината на тенисот без надал, мареј, ноле, серена ќе биде даунградирана за 5 нивоа со сигурност и ќе треба да се навикниме дека тоа е реалноста и квалитетот на денешницата

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Златна копачка може имаат солидни коефициенти ама за се друго се нула. Вчера погодив сингл на Азаренка и денес веднаш ми ставиле лимит на максимум 5000 уплата по тикет. Плус пази го ова, во 2020 година они не поместуваат старт на тениски мечеви, значи Тим-Медведев е ставен дека почнува во 00:00 и сега не може да уплатиш пошто дава грешка дека мечот е почнат. А и денес кога отворив во живо имаа само 2 тениски меча на понуда, а кај сите други кладилници 30+ меча.
најјакото е што во живо при егал на тенисерите им дава по 1,75.. или ако едниот малце води му дава 1,5 а на противникот 1,9.. кражба

п.с. Зверев има неверојатен физикус, ама џабе...мекуш

Член од
27 април 2009
Мислења
2.499
Поени од реакции
3.318
Но тоа не е се...

Член од
11 јули 2014
Мислења
3.088
Поени од реакции
4.461
Вечер вреди да се става на Тим.
Медведот ќе треба тотално друг пристап да има ако сака да победи, а не знам колку е способен за тоа.
Мора да пријде до основна и рано да ги фаќа ударите, со играње 3 метри позади основна и оставање шанса на Тим да се намести пред удар, ќе јаде 70+ винери. Ептен ми се чини му одговара меч-апот на Тим.
Може сум грешка, ама 2.10 не се пропушта.
:icon_lol: :cool:

Член од
5 август 2020
Мислења
95
Поени од реакции
117
Во Моцарт имаат понуда Fantasy Premier League, има 35 играчи понудено, кој колку поени ќе освои ова коло ( пример Ziyech 5.5, Werner 5.5, Mane 7.5 итн). Гледам има голема заинтересираност за ФПЛ, па доколку некој го интересира и прати да знае.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
На Тим во финалето му дале 1.25-1.30 против Зверев.

:pos:

Јас мислев околу 1.60 ќе биде, и веројатно ќе беше ама на Медведев.

Тим ќе го загрози со сервисот или бекендот овде на бетонот? Ако го преспие мечот зверев да не е со сите...
Еве ти животна шанса, коефициентот на Зверев е 4+.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.854
Поени од реакции
116.058
На Тим во финалето му дале 1.25-1.30 против Зверев.

:pos:

Јас мислев околу 1.60 ќе биде, и веројатно ќе беше ама на Медведев.
Па колку да му дадат, не се ментални. 1.60 да беше хипотекарен кредит ќе земев и ќе стаев на Тием. Сам имаш објаснувано за квотите во финалињата, не знам што се чудиш сега. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom