Кладилница (Генерална дискусија)

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Oсака - Азаренка точен број сетови 3 - 2,33 Златна

Нема многу образложување јер жени... Ќе биде израмнет дуел и тешко некоја да победи лесно и убедливо.. Вреди коефициентот..
Jer zeni...
Автоматски споено мислење:

Oсака - Азаренка точен број сетови 3 - 2,33 Златна

Нема многу образложување јер жени... Ќе биде израмнет дуел и тешко некоја да победи лесно и убедливо.. Вреди коефициентот..
Jer zeni...

Член од
2 јануари 2011
Мислења
1.568
Поени од реакции
1.016
Блиц Криг во првиот сет на Азаренка, ама се собра сега Осака. Ќе биде интересно до крај, мислам дека Осака ќе добие.
До средината на вториот сет Азаренка имаше над 90% уфрлен прв сервис, и тоа добри сервиси. Азаренка? Над 90% уфрлен прв сервис? Плус на тоа додај ги 15тината неизнудени на Осака и одтаму и убедливиот резултат до тој момент. Беше повеќе од јасно дека ситуацијата ќе се смени.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.356
Поени од реакции
7.121
Прави уште неизнудени осака, само што вика се исклучи на некое време.... Можеби до наредниот турнир

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
До средината на вториот сет Азаренка имаше над 90% уфрлен прв сервис, и тоа добри сервиси. Азаренка? Над 90% уфрлен прв сервис? Плус на тоа додај ги 15тината неизнудени на Осака и одтаму и убедливиот резултат до тој момент. Беше повеќе од јасно дека ситуацијата ќе се смени.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Вака или онака, најдобра светска тенисерка е Осака во моментов, и ова ќе и биде повеќе од заслужена титула. Штета за неа е што е конкурентна за титули само во Австралија и Америка, на земја и трева не ја бива многу.

Член од
11 јули 2014
Мислења
3.088
Поени од реакции
4.461
Вака или онака, најдобра светска тенисерка е Осака во моментов, и ова ќе и биде повеќе од заслужена титула. Штета за неа е што е конкурентна за титули само во Австралија и Америка, на земја и трева не ја бива многу.
Прашање на време е кога ќе се прилагоди на трева.
Вимблдон го лапа у следнивњ 3,4 години.
Осака и Андрееску се едно ниво над сите (младиве).
Ако ја избегнат повреди Андрееску, ќе има добар ривалитет меѓу нив.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
epa daj ti nekoj korise tip daj objasnuvajne so da izigram
Нема врска јас дали ќе ставам тип или не, се договоривме кога некој постира типови нешто барем да напише за нив. Вака како што ги напиша може е девојче од 12 години да ги постира.

Плус на Лестер пола тим не им игра. Цела одбрана плус Мадисон, така да дупла шанса на нив за 1.25 е мноооогу глуп тип, без разлика дали ќе помине.

Член од
24 октомври 2014
Мислења
2.803
Поени од реакции
2.446
Овој Сејбот Вилд не треба да тепа со Оте ? Знам пред коронава играше јако на турнири земја, 1.60 ќе го пробам.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Животно дерби е тоа, Тиг не сум сигурен ама мислам дека нема освоено турнир во кариерата, а Бушар исто ко да нема, толку одамна беше кога последен пат освои нешто.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.151
Поени од реакции
19.545
za deneska
ajax 2
lester x2
psg 1x
koef 1.97
Псж со Марсеј 1х на 1.10 коеф. а поќе од пола тим му е короносан ?
Некни ја фатив Ленс 5 квотата беше кога играа со нив, вечерва можи пак да се проба против нив 5 е исти квотата.

Jankoff

Run that, pass that.
Член од
4 септември 2019
Мислења
1.734
Поени од реакции
2.823
Не летајте на ПСЖ кец, пола тим не им игра..
Од мене денес - Тотенхем ГГ, Бушар 1 ( да има освоено ама пред 5 години последен пат титула кога немаше инсталирано инстаграм), Тим со Саша мислам плус цел меч зашто прво гренд слем финале е на Саша и мора да даде се од себе, мада Тим ќе тепа сигурно, Ленард плус.

Kajgana Shop

На врв Bottom