- Член од
- 1 април 2009
- Мислења
- 679
- Поени од реакции
- 579
70% ако не и повеќе ке се на поправен од нив...Да ти ебам Интерот мртов... Прва утакмица ,кец ги чекам ...
70% ако не и повеќе ке се на поправен од нив...Да ти ебам Интерот мртов... Прва утакмица ,кец ги чекам ...
Ќе се живее во камп на плажа ...Таа викендицата во Дојран изгледа ќе ја поплави енѕерото.
Ostaj toa. So usa kazi sto bidna? Lapase li gaga?Na pocetok od NBA ke vredi da se igra Curry over, ke bombardira bratot,
Nad 30ppg ke e 10000%
Na pocetok pretpostavuvam ke go nudat na 27 do 30.5 ,
Posle desetina utakmici granicata ke mu ja krenat do 35 nekade, kako Harden prethodnata sezona...
Usa ne ja uplativ, gi igrav over celo prvenstvo i dosta se izgubiv. Ali Nov Zeland me isposhtovaa dobro celo prvenstvo, Mills Fournier i Bogdanovic isto taka.Ostaj toa. So usa kazi sto bidna? Lapase li gaga?
Dobro sto ne se zaleta togas na 1.20Usa ne ja uplativ, gi igrav over celo prvenstvo i dosta se izgubiv. Ali Nov Zeland me isposhtovaa dobro celo prvenstvo, Mills Fournier i Bogdanovic isto taka.
T1/2 2+I & 1+IIДајте некој предлог со која игра да им се земат 100 к на Евротип до сега пробав со Х-1/2/Х, П13+ и 2/1 и 1/2 ама слабо најмногу 9 утакмици до сега имам погодено и тоа х-1/2/х 4-5 просек коеф. Од 35 утакмици треба да погодиш 15 или повеќе просек 5 коеф за 100 к може и со помалку утакмици ама и коеф на погодените да е висок. Моментално ако никој не погоди повеќе коеф од овој ке си ги земе со ебани 14 погодени утакмици и тоа просек на утакмица му е 6-9 коеф.Прегледај го приврзокот 217706Прегледај го приврзокот 217706