Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
23 август 2010
Мислења
39.833
Поени од реакции
115.937
Basilavili na 2.50, a negde i vise, mi e dobar bet denes. Fakt e deka Conga otsekogas igra dobro na turnirite na francusko tlo, ama od toa sto go gledav nedelava mislam deka ke go jade nemien denes. Ovoj Basilasvili e mnogu lud igrac, ima top vo rakata i ako mu trgne togas bolje iskoci od teren ili predaj go mecot. Vcera go raznese onoj Maden, iako malce zakomplicira vtor set. Drugo mi e muabetot, Conga epten mi e mlitav, bekendot mu e katastrofa, a i loso se dvizi i zatoa vo defanziva e kriticen. Pablo Andujar mu drzese lekcii pred nekoj den set i kusur, covek sto ima pobeda vo sala na sekoja prestapna godina. Bh na bh razmeni Basilasvili ima ogormna prednost, sea se nadevam nema mentalno da chokne.

• Хаха
Reactions: Syn

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Vardar hendi 1 -4.5 ?
Автоматски споено мислење:

Mislam ke gi izdominiraat vo dvata pravci, klasa se za Porto

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.717
Поени од реакции
22.864
Арсенал оваа сезона наликуваат на Мидтјиланд од минатата. 90% од натпреварите им се 3+, а 80% им се ГГ3+ :D :D

Иначе, Мидтјиланд го сменија тренерот од лани. Сега тренер им е асистентот на тренерот од минатата сезона, а изгледа има друга филозофија типот. Во првенството на 10 натпревари досега имаат дадено 14, а примено само 2 гола. Единствени се во данската лига со просек помалку од 2 гола по натпревар.

Член од
11 јануари 2014
Мислења
490
Поени од реакции
757
За утре ракометот Спартак Москва - Веспрем треба да биде 1.
Веспрем отпатува за Москва со младинци, едино Мачковшек и уште еден играч има од прва екипа.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
За утре ракометот Спартак Москва - Веспрем треба да биде 1.
Веспрем отпатува за Москва со младинци, едино Мачковшек и уште еден играч има од прва екипа.
тешко да би бил 1... не се толку јаки Спартак..

Kajgana Shop

На врв Bottom