Nino Manchester
Oŋce α RED, αlwαys α RED
- Член од
- 4 јуни 2009
- Мислења
- 14.585
- Поени од реакции
- 18.090
NigdeКаде ја виде 7 квота?
bese 6 ali preku nedelata ama padnala kako i da i 3,8 vredi da se odigraSent from my SM-A505FN using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
NigdeКаде ја виде 7 квота?
bese 6 ali preku nedelata ama padnala kako i da i 3,8 vredi da se odigraSpored mene poklon ne ha vidov ti da ne kazese, vaka ke ja singaliramЕурофарм треба доста лесно да изгуби од Спортинг за 1,65, така?

Ke vidime taa rabota, jasno mi e deka se pojacani ali zaboravas eden vazen fakt.A toa e trenerot ima uste muvi da brka Jiha dur stigne na ramniste na stariotNikad nema da tepa Kielce u gosti so Kil.

Ако имаш куќа на 2 спрата ја ставаш на утакмицава, после земаш куќа со 2 спрата + поткровје.Валенсија е во слободен пад, буквално немаат ставено катанец на клубот оти и чуварите се раскарани и незнаат кај се го ставиле. Поголем зицер од Челзи 1 вечер не памтам јас, го уплатив на 1.80 сега сигурно е паднат.
Стај куќа земи викендица во Дојран.

Каде на 1.8 кога во Евротип си можел поголем е моментално е 1.95. Инаку иако сум фан на Челзи не би ставил повеќе од 1-2 к на кец бидејки одбраната вечер ке ни е со Зума и Кристенсен а за Валенсија незнам ги немам гледано. Колку е точно ова за Валенсија дека се раскарани играјачите меѓусебе да знам дали да тркнам и јас до ЕвротипВаленсија е во слободен пад, буквално немаат ставено катанец на клубот оти и чуварите се раскарани и незнаат кај се го ставиле. Поголем зицер од Челзи 1 вечер не памтам јас, го уплатив на 1.80 сега сигурно е паднат.
Стај куќа земи викендица во Дојран.

Ако имаш куќа на 2 спрата ја ставаш на утакмицава, после земаш куќа со 2 спрата + поткровје.![]()
![]()
![]()