Кладилница (Генерална дискусија)

L

Löwe

Гостин
Џони, не се чуди ако за брзо тие 2цата што ги познаваш што живеат од кладилница, ако разбериш дека си ја ставиле јамката околу вратот или пак куќата под хипотека, па после да живеат вамутаму.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Јас лично знам чоек кој живее од кладилници ама дневно е преку 300.000 влог во сите кладилници..само Битолчаните го знаат во овој форум и сите ќе се сложат со тоа..едноставно човекот е махер..нема кој знае колку информации но прати по страните и игра многу логички со огромни суми и скоро секогаш е ќар вклучувајќи и вчера каде ја одигра Браунвајнг со Леверкузен 1 на 7.25 коефициент со 7.000 денари на повеќе ливчиња..и скоро секогаш на огромен влог ги игра Баерн и Барселона веќе со години и нема промаш ...
Тоа е брат ми...

:pos:

Член од
1 февруари 2009
Мислења
681
Поени од реакции
188
Полека малку. Убаво ти напишав јас, не се враќа така. Не ти глумам воопшто паметен затоа што не ме интересира мене што и како си паднал, само денеска напна на Сампдорија наместена и наместена била. И уште имаш лице да велиш дека не го тврдиш тоа субјективно. Од небото ти се гледа субјективноста и нервозата, не за џабе во 3-4 поста напиша за нив.
Ајде нека не биде Сампдорија. Нека биде Ница. Муабетот е дека тешки местенки се дешаваат а ти забегуваш со муабети као навивачите ќе ги стрелале играчите. Нормално е екипата коа губи тие шо отишле на стадион да се незадоволни.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.227
Поени од реакции
18.374
Ајде нека не биде Сампдорија. Нека биде Ница. Муабетот е дека тешки местенки се дешаваат а ти забегуваш со муабети као навивачите ќе ги стрелале играчите. Нормално е екипата коа губи тие шо отишле на стадион да се незадоволни.
Местени натпревари има и тоа како. Ама мене ме нервира кога некој ќе го заебе некоја и ќе го напише тоа 5 пати во рок од еден саат. За навивачите ти споменав дека во Сампдорија никој во оваа ситуација во клубот нема да се осмели да мести да губат. Не си правете такви екскурзии на мозокот. Сампдорија е слаба оваа сезона и може да се погоди да загуби од секого. И јас ги имав пишано на лист, па не го тупам дека наместиле. Едноставно изгубија.

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Кошарките се трагедии другар..јас пола живот на нив ги имам оставено посебно со ретардираните екипи од НБА каде не се знае кој јади кој пие..секој секого можи да победи таму и на некој ѓуптин ќе му тргни шутот и оди разберисе подоцна..
:pos::pos::pos::pos:

Член од
1 февруари 2009
Мислења
681
Поени од реакции
188
Да ти ебам чесите. Ја ставам >12 корнери Баник Острава и ме испотија .. 13ти корнер падна у продужение.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Изугбиле, не секога победува подобрата екипа не па на вие две што ги спомна кој имаа 2.00+ коефициент..а дека има местенки нормално дека има, инаку и јас ја погледав Сампдорија на крајот и не видов ништо сомнително.

Член од
1 февруари 2009
Мислења
681
Поени од реакции
188
Изугбиле, не секога победува подобрата екипа не па на вие две што ги спомна кој имаа 2.00+ коефициент..а дека има местенки нормално дека има, инаку и јас ја погледав Сампдорија на крајот и не видов ништо сомнително.
http://rutube.ru/video/933e91cb592a6940b535ec561e58b79f/?ref=logo Објасни ми ја потребата на дефанзивецот на Сампдорија од ваков клизачки старт на 3-3 у негов шеснаесетник.

Член од
25 јуни 2007
Мислења
2.307
Поени од реакции
1.134

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
Јас мислам дека 80% од уплаќачите паѓаат на екипи со ИМЕ , а не со форма или состав.

Оти се вика Сампдорија Рома , Милан , Манчестер итн треба да тепа секогаш ?

Кажете ми колку пати паднавте на Милан оваа сезона ?
Колку пати паднавте на Јунајтед оваа сезона ?

А знаете дека Милан има срање состав и многу повредени ,а Јунајтед го смени мозкот на екипата..
И пак со голема сигурност гиимате на секој тикет , сеедно шо им дават исти коеф ко и коа беа у најдобра форма ..
Се само оти се викат Милан или Манчестер, биле познати екипи , срамота било да загубат .. Со тој став нишо чудно шо губите..

Вчера ги играв Брауншвајг дава гол 1.70 коеф, Хофе дава гол 1.62 коеф, Фулам дава гол 1.65 коеф , Њукасл дава гол 1.65 ( сакав оваа сингл , ама последна ја чекав на тикет , па не ја ставив ) и Парма дава гол . 4/5 дадоа гол и ми донесоа 3 добитни тикети. Сите коеф беа подобри од коеф на фаворитите. Ми е гајле дали Баенр ќе тепа или Хофе ќе земе некој бод , важно ми е да даде гол. И коеф шом е добар , не ја пропуштам таа шанса , сеедно дали играт против Минхен или Барса.
--- надополнето: 3 ноември 2013 во 21:16 ---
http://rutube.ru/video/933e91cb592a6940b535ec561e58b79f/?ref=logo Објасни ми ја потребата на дефанзивецот на Сампдорија од ваков клизачки старт на 3-3 у негов шеснаесетник.

Објасни го Надал вчера ? Ја намести таа за кладилница , оти нема пари ?

Не велам дека нема местени , посебно во Турција и Италија врие , а Шпанија е по договор меѓу пријателки екипи принцип „на ти го , дај ми го “, но не е секоја наместена коа некој фаворит ќе киксне .. Посебно не со квалитетот на Сампдорија или Малага ..

Да те ебам Рома , до кога бе ?

Bitcoin

Член од
24 мај 2005
Мислења
5.530
Поени од реакции
13.903
Интер демек сумлива ми беше, сасуоло не го играм свашта мојт да е, и лацио го закачив за да ми го закачит за 4000..
ееее права џукела сум
На крајот се молев белгиската да ме заебит за да не ми криво... ништо, си влезе и клуббриж

имат некој парој од ЛШ сеа вторник среда?

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Рома 11/11 ако остане вака и пак со 1 примен гол ќе останат , следните две кола играат со Сасуоло и Каљари дома што значи може да тераат 13/13 ,плус им одговара што не играат во европа па може да го искористат тоа за да набилдаат уште некој бод предност пред јуве и наполи .

Kajgana Shop

На врв Bottom