L
Löwe
Гостин
Џони, не се чуди ако за брзо тие 2цата што ги познаваш што живеат од кладилница, ако разбериш дека си ја ставиле јамката околу вратот или пак куќата под хипотека, па после да живеат вамутаму.
Тоа е брат ми...Јас лично знам чоек кој живее од кладилници ама дневно е преку 300.000 влог во сите кладилници..само Битолчаните го знаат во овој форум и сите ќе се сложат со тоа..едноставно човекот е махер..нема кој знае колку информации но прати по страните и игра многу логички со огромни суми и скоро секогаш е ќар вклучувајќи и вчера каде ја одигра Браунвајнг со Леверкузен 1 на 7.25 коефициент со 7.000 денари на повеќе ливчиња..и скоро секогаш на огромен влог ги игра Баерн и Барселона веќе со години и нема промаш ...
Ајде нека не биде Сампдорија. Нека биде Ница. Муабетот е дека тешки местенки се дешаваат а ти забегуваш со муабети као навивачите ќе ги стрелале играчите. Нормално е екипата коа губи тие шо отишле на стадион да се незадоволни.Полека малку. Убаво ти напишав јас, не се враќа така. Не ти глумам воопшто паметен затоа што не ме интересира мене што и како си паднал, само денеска напна на Сампдорија наместена и наместена била. И уште имаш лице да велиш дека не го тврдиш тоа субјективно. Од небото ти се гледа субјективноста и нервозата, не за џабе во 3-4 поста напиша за нив.
Местени натпревари има и тоа како. Ама мене ме нервира кога некој ќе го заебе некоја и ќе го напише тоа 5 пати во рок од еден саат. За навивачите ти споменав дека во Сампдорија никој во оваа ситуација во клубот нема да се осмели да мести да губат. Не си правете такви екскурзии на мозокот. Сампдорија е слаба оваа сезона и може да се погоди да загуби од секого. И јас ги имав пишано на лист, па не го тупам дека наместиле. Едноставно изгубија.Ајде нека не биде Сампдорија. Нека биде Ница. Муабетот е дека тешки местенки се дешаваат а ти забегуваш со муабети као навивачите ќе ги стрелале играчите. Нормално е екипата коа губи тие шо отишле на стадион да се незадоволни.
Кошарките се трагедии другар..јас пола живот на нив ги имам оставено посебно со ретардираните екипи од НБА каде не се знае кој јади кој пие..секој секого можи да победи таму и на некој ѓуптин ќе му тргни шутот и оди разберисе подоцна..
Изугбиле, не секога победува подобрата екипа не па на вие две што ги спомна кој имаа 2.00+ коефициент..а дека има местенки нормално дека има, инаку и јас ја погледав Сампдорија на крајот и не видов ништо сомнително.Ајде нека не биде Сампдорија. Нека биде Ница. Муабетот е дека тешки местенки се дешаваат а ти забегуваш со муабети као навивачите ќе ги стрелале играчите. Нормално е екипата коа губи тие шо отишле на стадион да се незадоволни.
http://rutube.ru/video/933e91cb592a6940b535ec561e58b79f/?ref=logo Објасни ми ја потребата на дефанзивецот на Сампдорија од ваков клизачки старт на 3-3 у негов шеснаесетник.Изугбиле, не секога победува подобрата екипа не па на вие две што ги спомна кој имаа 2.00+ коефициент..а дека има местенки нормално дека има, инаку и јас ја погледав Сампдорија на крајот и не видов ништо сомнително.
http://rutube.ru/video/933e91cb592a6940b535ec561e58b79f/?ref=logo Објасни ми ја потребата на дефанзивецот на Сампдорија од ваков клизачки старт на 3-3 у негов шеснаесетник.
http://rutube.ru/video/933e91cb592a6940b535ec561e58b79f/?ref=logo Објасни ми ја потребата на дефанзивецот на Сампдорија од ваков клизачки старт на 3-3 у негов шеснаесетник.