Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
25 јуни 2007
Мислења
2.307
Поени од реакции
1.134
Требаше да префолмулирам изглеа, ќе има ли некој у Добивка кој што се кладел само на фудбал :D Треба да почнам да ги пратам тенисиве

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.985
Поени од реакции
7.128
samo gol gol mu e fintata koga igrat takvi nekoi ekipi barca real juventus celzi baern dortmund apsolutni favoriti ,,, udarajte samo gol gol ,, i protivnicite trenirat i igrat fudbal a ne vaterpolo logicno e deka ke dadat i oni 1 gol barem :icon_lol:
По истата логика ја играв Рома, 2.00 коеф. Само таја ја чекав последна, џабе, ме акна ме тресна :D

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Требаше да префолмулирам изглеа, ќе има ли некој у Добивка кој што се кладел само на фудбал :D Треба да почнам да ги пратам тенисиве
Немој. Како за тенис што можеш да се изнервираш, не можеш за никој друг спорт. Кога ќе видиш какви грешки прават...

Член од
3 март 2013
Мислења
2.678
Поени од реакции
1.357
Секоја добитна комбинација може да ја гледаш како засебен добитен талон. Не можат да се множат меѓу себе, би добил астрономска сума.

;)
--- надополнето: 31 октомври 2013 во 23:27 ---

Полека со добивките, ќе затвориш некоја кладилница.

:unsure:
За мој години е доволно :) гледај ти да фатиш некое ливче доста математики му водиш на другиве океј?

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
17, ти немаш капацитет за спортска да играш бе :) нека не ти биде криво дека што неможеш да фатиш.. и за тоа ум треба а ти не го поседуваш тоа :D
17?

Делуваш помладо.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.616
Поени од реакции
11.677
па и љубоморни сте станале, наместо да се радуваме кога некој ке добие :facepalm:

Член од
25 јуни 2007
Мислења
2.307
Поени од реакции
1.134
Само незнам што е доволна добивка за нечии години, добивка си е добивка, секој има различна стратегија за играње. Јас на пример да сум секој ден во просек 500 - 1000 денари во плус би бил задоволен. Оние добивки со 200 , 20 000 се дешаваат еднаш во 200 обиди. Зависи кој како го сфаќа кладењето, најпаметно е да се игра со толку колку што си спремен да изгубиш и без алчност, не дека и тоа е гаранција за успех, на крајот на денот ова е коцка :) Да сите слушаме дека некои може заработуваат што се вика за живот од кладење ама никој не гарантира дека не може да ги забие малер, затоа кладењево треба да се гледа како доплнителен секундарен приход, ако е некад поголем од примарниот супер :D али тоа бар кај мене не се десило бар да е пола би било топ.

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.318
Поени од реакции
10.354
Виљареал x/2,Бетис x/2,1/2 билбао не дава гол,ама овие сакативе белгијци ми ебаа мајката...Иначе Виљареал ги нема победено гетафе не знам зошто ја игравте 1 воопшто...Жал ми е ,се надевам утре сите ќе фатите ;(

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Јебем ти логика , Барса губи дома од Нантер , @1.02 коефициент... Нант кој пред некој ден губи 30 разлика од Партизан . Инаку мене ме јебе стандард 1и3+ покрај Аланија-Атлетико-Рома морав четврта да додадам оти мал ми се виде коефициентот на трите :facepalm: милиони сум зијан овие 3 дена си еба мамата....

Член од
14 април 2012
Мислења
32.869
Поени од реакции
67.424
Ах, што промаши тој бекот на Билбао, у петерец со глава, у голаут ја акна...
Да тепаше Билбао, 10 000 добивка... Нишикори-Гаске последна за 10 000, и таа ми избега од раце...

Kajgana Shop

На врв Bottom