Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
За вечер може да се проба Рома х2 .. кој факинг Порто иде волчицата во групна фаза а може уште вечерва да си ја заврши работата според мене подобар тим има Рома од Порто така да квотиве нешто не ми се мерило.
Легија 2ка на хартија подобар тим од Ирциве а и лигата им е појака од Ирската све бива овде ама 2ка мора да се одигра .
еден 1 му давам на крофната и неговиот њукасл два порази на стартот очекувам да распалат вечерва , можда ќе е најиграна утакмица денес .
Нигерија - Германија би рекол 2ка според името и реномето што го имаат панцирите ама не се наивни и нигеријциве вадат добри млади играчи ама сепак германија си е германија вечер би требало да тепа за влез во финале[DOUBLEPOST=1471458648][/DOUBLEPOST]
па добро еве јас не сум постојан на темава ама гледам дека доста е темава актуелна,па така и предимство на постарите и поактивните овде сами да се одберат и постават нивни избор од 10-утакмици каде коефициентот да е од 80 па нагоре со што со скромни 50 или 100 денари(ако некој сака и повеќе на сопствен ризик)на два три пати ги фатиме обложувалниците во еден месец.
абе ние кукаме за 2 коефициент да собериме ти викаш 10 утакмици да сме погоделе ..

Последно уредено:
Член од
5 декември 2014
Мислења
379
Поени од реакции
384
За вечер може да се проба Рома х2 .. кој факинг Порто иде волчицата во групна фаза а може уште вечерва да си ја заврши работата според мене подобар тим има Рома од Порто така да квотиве нешто не ми се мерило.
Легија 2ка на хартија подобар тим од Ирциве а и лигата им е појака од Ирската све бива овде ама 2ка мора да се одигра .
еден 1 му давам на крофната и неговиот њукасл два порази на стартот очекувам да распалат вечерва , можда ќе е најиграна утакмица денес .
Нигерија - Германија би рекол 2ка според името и реномето што го имаат панцирите ама не се наивни и нигеријциве вадат добри млади играчи ама сепак германија си е германија вечер би требало да тепа за влез во финале[DOUBLEPOST=1471458648][/DOUBLEPOST]
абе ние кукаме за 2 коефициент да собериме ти викаш 10 утакмици да сме погоделе ..
Истото го сметам за Порто-Рома, без Брахими,Абубакар,Невес и Инди не гледам како би оствариле предност... пред се овој коеф. се должи на наводното сумљиво искуство што го имаат во ЛШ.
јас ќе ги пратам и сум спремен да одам и на 2ка, али ќе почекам да видам како тоа ќе изгледа на терен.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.829
Поени од реакции
115.902
У Моцарт 18.5 е за Америка хендикепот, јас не гледам како ќе иде под 30 оваа. Аргентина нема клупа, нема ни играчи што може да им парираат физички на САД. Апсолутно НИТУ ЕДЕН играч, нереално ми е да е 18.5 хендикепот. На ова се ставаат 100 000 според мене.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.962
Поени од реакции
9.593
па добро еве јас не сум постојан на темава ама гледам дека доста е темава актуелна,па така и предимство на постарите и поактивните овде сами да се одберат и постават нивни избор од 10-утакмици каде коефициентот да е од 80 па нагоре со што со скромни 50 или 100 денари(ако некој сака и повеќе на сопствен ризик)на два три пати ги фатиме обложувалниците во еден месец.
5 пати ке им погодиш и ке ги напрајш добитни 1 ке промашиш тоа го памтат цел месец нема поке тука такви членови а и рано е малце сите се кој наваму кој натаму еве јас ке пробам малце да се активирам почнува КХЛ :zloo: за скоро време ама слаб сум со време
еве денес начекав локум кај Спарта и сум добитен на друго ги врзав со Кардиф и Њукасл Т1 уште страчкиве да погодат сум добитен утре пак гледам лаганица само да почекам за коеф и тоа е тоа ке се калапи пак ;)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
лол ѕверот Зверев ќе изгуби :ROFLMAO:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Ти реков... Само контра против таа стока против тенисери што пимплаат.
Не ни имав играно денес али криво ми е за типот од пред некоја страна шо имаше играно...а и ипак чудно ми е како факинг Сугита успеа да го победи 6-2 у последен сет...а и вкупно да му се врати после изгубен прв сет..

Член од
15 октомври 2014
Мислења
2.041
Поени од реакции
802

Edvaj ..u 93min..mame im ..
Za vecer gi pustiv
Kuban 1
Porto GG
Newcastle 1
Barca GG3+
10+Koef ..
Ti ibam Kubanot,promasija penal !!
Al bev na popraven i namesto niv gi pustiv Celtic,sega uste i Barsa GG3+ !
Za utre veke tri para za 3+
Sasuolo,Fener i Vikingur,isto sto vredi na 2.1koef i Hajduk 3+
Pak se nema sreka so ovie penali denes !!
Im ibam sakatite,ke si vlagase lagano gg3+ !!
Kakvi promasuvanja od strana na Sevilla !!

Последно уредено:

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Ti ibam Kubanot,promasija penal !!
Al bev na popraven i namesto niv gi pustiv Celtic,sega uste i Barsa GG3+ !
Za utre veke tri para za 3+
Sasuolo,Fener i Vikingur,isto sto vredi na 2.1koef i Hajduk 3+
Јас ќе ги пишам на 2+, језда помала квота али си дуплирам парите јас :D[DOUBLEPOST=1471468684][/DOUBLEPOST]
Ne go pokriv kopukot Zverev..A se mislev
Со 1000че си ја враќаше добивката, сега на 0 ќе беше..

Член од
16 јули 2013
Мислења
3.880
Поени од реакции
4.409
Монфилс повреден побара 2 тајмаути и не предава.....

Член од
16 јули 2013
Мислења
3.880
Поени од реакции
4.409
Хммм.. 8 поени серија прави "повреден" ..
Го глеаш ли каков е пушти СК2 како иде како мртов,Багдатис си го тури самиот со 3 неизнудени и 1 дупла кога му напраи брејк..Го мрзи што оди Монфилс,примети го при секое одмарање после 2 гема и како станува и како ич не му се игра,ако го тепа на Багдатис треба да му се заблагодари на него :D
edit: по брза постапка ќе го реши на Баги,али озбилно го сецна зглобот малце....
2 едит:24 поени по ред хахахахах

Kajgana Shop

На врв Bottom