- Член од
- 5 јануари 2012
- Мислења
- 9.288
- Поени од реакции
- 4.961
За вечер може да се проба Рома х2 .. кој факинг Порто иде волчицата во групна фаза а може уште вечерва да си ја заврши работата според мене подобар тим има Рома од Порто така да квотиве нешто не ми се мерило.
Легија 2ка на хартија подобар тим од Ирциве а и лигата им е појака од Ирската све бива овде ама 2ка мора да се одигра .
еден 1 му давам на крофната и неговиот њукасл два порази на стартот очекувам да распалат вечерва , можда ќе е најиграна утакмица денес .
Нигерија - Германија би рекол 2ка според името и реномето што го имаат панцирите ама не се наивни и нигеријциве вадат добри млади играчи ама сепак германија си е германија вечер би требало да тепа за влез во финале[DOUBLEPOST=1471458648][/DOUBLEPOST]
Легија 2ка на хартија подобар тим од Ирциве а и лигата им е појака од Ирската све бива овде ама 2ка мора да се одигра .
еден 1 му давам на крофната и неговиот њукасл два порази на стартот очекувам да распалат вечерва , можда ќе е најиграна утакмица денес .
Нигерија - Германија би рекол 2ка според името и реномето што го имаат панцирите ама не се наивни и нигеријциве вадат добри млади играчи ама сепак германија си е германија вечер би требало да тепа за влез во финале[DOUBLEPOST=1471458648][/DOUBLEPOST]
абе ние кукаме за 2 коефициент да собериме ти викаш 10 утакмици да сме погоделе ..па добро еве јас не сум постојан на темава ама гледам дека доста е темава актуелна,па така и предимство на постарите и поактивните овде сами да се одберат и постават нивни избор од 10-утакмици каде коефициентот да е од 80 па нагоре со што со скромни 50 или 100 денари(ако некој сака и повеќе на сопствен ризик)на два три пати ги фатиме обложувалниците во еден месец.
Последно уредено: