Кладилница (Генерална дискусија)

L

Löwe

Гостин
Го глеаш ли каков е пушти СК2 како иде како мртов,Багдатис си го тури самиот со 3 неизнудени и 1 дупла кога му напраи брејк..Го мрзи што оди Монфилс,примети го при секое одмарање после 2 гема и како станува и како ич не му се игра,ако го тепа на Багдатис треба да му се заблагодари на него :D
edit: по брза постапка ќе го реши на Баги,али озбилно го сецна зглобот малце....
2 едит:24 поени по ред хахахахах
Прв пaт гo гледaше Мoнфилс вo живo?

Член од
16 јули 2013
Мислења
3.880
Поени од реакции
4.409
Ist e Gael ko Marej, celo vreme grimasi, se teteravi, a ima kondicija za cel den da igra
Јас го памтам ко лик што трча како ненормален,мечов го помина седејки на baseline и само му ги пребацуваше и овој у аут или мрежа и винери му зимаше Монфилс....

Член од
23 август 2010
Мислења
39.860
Поени од реакции
116.099
Ist e Gael ko Marej, celo vreme grimasi, se teteravi, a ima kondicija za cel den da igra
Апсолутно неточно, Гаел е најголема превара од тој аспект, после сет и пол умира на теренот, нема сила за добра игра повеќе од два сета. Мареј да, знае да залаже со тоа гримасите, а може 5 дена да трча без престан.

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
За вечер може да се проба Рома х2 .. кој факинг Порто иде волчицата во групна фаза а може уште вечерва да си ја заврши работата според мене подобар тим има Рома од Порто така да квотиве нешто не ми се мерило.
Легија 2ка на хартија подобар тим од Ирциве а и лигата им е појака од Ирската све бива овде ама 2ка мора да се одигра .
еден 1 му давам на крофната и неговиот њукасл два порази на стартот очекувам да распалат вечерва , можда ќе е најиграна утакмица денес .
Нигерија - Германија би рекол 2ка според името и реномето што го имаат панцирите ама не се наивни и нигеријциве вадат добри млади играчи ама сепак германија си е германија вечер би требало да тепа за влез во финале[DOUBLEPOST=1471458648][/DOUBLEPOST]
абе ние кукаме за 2 коефициент да собериме ти викаш 10 утакмици да сме погоделе ..
Све живо влезе денес а јас најдов да ги изиграм само на 3$ .....али ги имам и сврзано со викендашкиве на еден тикет ги чекам Реал интер ливерпул сити и спортинг за 121$

Член од
23 август 2010
Мислења
39.860
Поени од реакции
116.099
Све живо влезе денес а јас најдов да ги изиграм само на 3$ .....али ги имам и сврзано со викендашкиве на еден тикет ги чекам Реал интер ливерпул сити и спортинг за 121$
И ја на времето у долари се коцкав хахаах Амер глумев. :ROFLMAO:

Член од
16 јули 2013
Мислења
3.880
Поени од реакции
4.409
Види го бе како изгуби во тајбрејков не ми се верува. :facepalm:
Скапаница у тоа глават 5-2 водеше... уште еден неуспешен обид да фатам спортска,кога ме скина мајмунов на 1.25 квота...

Член од
23 август 2010
Мислења
39.860
Поени од реакции
116.099
3 квота на Димитров денес, колач. Частат кладилнициве у задње време, вчера Раониќ и Иснер со +1.5 на Иснер прв сет, денес со Гришо.

Член од
1 септември 2014
Мислења
5.155
Поени од реакции
7.858
3 квота на Димитров денес, колач. Частат кладилнициве у задње време, вчера Раониќ и Иснер со +1.5 на Иснер прв сет, денес со Гришо.
Може и Томич и Џонсон да тепаат, ќе ги врзам тројцата на ситно.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.860
Поени од реакции
116.099
Може и Томич и Џонсон да тепаат, ќе ги врзам тројцата на ситно.
Немој на Томич, не фрлај пари на рекреативец. Ликот стои на терен и не се померува, срам за спортот е.

Kajgana Shop

На врв Bottom