Кладилница (Генерална дискусија)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
3 квота на Димитров денес, колач. Частат кладилнициве у задње време, вчера Раониќ и Иснер со +1.5 на Иснер прв сет, денес со Гришо.
:cautious::cautious::cautious::cautious:
Димитров со Вавринка?
Како бе 3 квота ти е поклон?

Ај можда можела помала да биде квотата реална пошто Стен и не е нешто во убиствена форма али.....Димитров е...Димитров може од секого да изгуби....а камо ли против Стен против кој што и не се очекува да победи....

Не дека нема шанса пак да кажам ама....даааалеку од поклон ми е ова.

Член од
12 јуни 2016
Мислења
403
Поени од реакции
84
Астана-Бате Борисов ГГ @ 2,25
Сондјерски-Спарта Прага 2 @ 2,02
Sportlife

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Димитров со Вавринка?

Ај можда можела помала да биде квотата реална пошто Стен и не е нешто во убиствена форма али.....Димитров е...Димитров може од секого да изгуби....а камо ли против Стен против кој што и не се очекува да победи....

Па сака да каже дека 3 квотата е поклон, а не дека поклон е победата на Димитров. Реално требаше 1.50 со 2.50 да се горе долу, ама сепак и Гришо е циркузант, па и со очаен Вавринка може да загуби.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.829
Поени од реакции
115.902
Димитров со Вавринка?

@Gogi-ManUtd не брат, стварно мислев дека Димитров е поклон. Зошто? Затоа што Стан игра ОЧАЈНО во последно време, тоа е една причина. Во ред, и Димитров нема сјајна сезона, напротив, и он е многу лош, али не знам колку знаете, он почна да работи со Дани Валверде, поранешниот тренер на Мареј и Бердих, пред едно месец дена, и од тогаш игра баш добро. Во првото коло го разнесе Симон, вчера исто добра партија против Фели иако малку фалеше да изгуби. Трета причина е што подлогава е совршена за Димитров, брзи услови, брз бетон, а од друга страна баш негативна страна за Стен кој сака поспори подлоги и да има време да се намести на удар. Четврта работа е што тип на играч ко Димитров не му лежи на Вавринка, не може Стан да игра нормални размени како против некој друг, цело време го сецка со слајсеви и не му дава да влезе во ритам.

Сеа може и ја истрипав со изразот ПОКЛОН, али според мене ќе победи Димитров и 3 квота вреди да се искористи.

Член од
12 јуни 2016
Мислења
403
Поени од реакции
84
Раониќ 19,5- @ 1,90
Мареј-Андерсон 20,5+ @ 1,75
Бердих-Чилиќ или 1 или 2 кажете вие што мислите за трите меча Stefan Kobe, dragonsky,Gogi-ManUtd.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.829
Поени од реакции
115.902
Раониќ 19,5- @ 1,90
Бердих-Чилиќ или 1 или 2 кажете вие што мислите за трите меча Stefan Kobe, dragonsky,Gogi-ManUtd.
Бердих 50-50 меч, се е можно таму, не е за типување, Мареј и Раониќ би требало.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.829
Поени од реакции
115.902
Граница гемови е 23,5 Бердих-Чилиќ јас велам плус ти што мислиш плус или минус?
Лично за мене тоа е лотарија, освен некад ако е згрешена границата, пример играат двајца сервери а мала граница или ептен разлика у квалитет е повисока граница. Овакви мечеви не знам што да ти кажам, изедначени се и реално треба три сета да гледаме, ама лесно може и 2-0 да тепа некој, 7-6 6-4 и отиде тикетот у кукуруз. :D Ако играш на солидна уплата не ставај вакви работи.

бутЕ

старлета
Член од
29 март 2011
Мислења
2.232
Поени од реакции
3.837
Осеќам дек краснодар ќе ме заебит

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Раониќ 19,5- @ 1,90
И ти најде кој да прашуваш кој од кој поексперт... :D

Раоничов би требало да тепа, вчера Сугита играше 2 меча башка врска нема...малце да се уозбили ова же заврши 6-2;6-1
Мареј ми е зезнато...ја на пример минус би ја играл пошто Андерсон е во лоша форма...ама па од друга страна не знам колку е одморен Мареј од Олимпијадава.....ја мислам ова може и минус...шо знам...
Бердих да, израмнет меч би требало да биде али ако мора да ја типувам мислам Бердих ќе тепа ова, некако Чилич губи вакви 50-50 мечеви последниов месец (изгуби од Карловиќ и Монфилс на пример)

Член од
23 август 2010
Мислења
39.829
Поени од реакции
115.902
И ти најде кој да прашуваш кој од кој поексперт... :D

Раоничов би требало да тепа, вчера Сугита играше 2 меча башка врска нема...малце да се уозбили ова же заврши 6-2;6-1
Мареј ми е зезнато...ја на пример минус би ја играл пошто Андерсон е во лоша форма...ама па од друга страна не знам колку е одморен Мареј од Олимпијадава.....ја мислам ова може и минус...шо знам...
Бердих да, израмнет меч би требало да биде али ако мора да ја типувам мислам Бердих ќе тепа ова, некако Чилич губи вакви 50-50 мечеви последниов месец (изгуби од Карловиќ и Монфилс на пример)
Мареј МТО бараше вчера, рамото му е преебано. Да не беше ушлето Андерсон криминален ќе одиграв на него, вака нек се гони у курац, и без рамо може да го тепа Енди.

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.910
Поени од реакции
7.479
Imam za denes pokloni delam,spremete kesot za saat vreme ke ve castam pozzz.
Btw,Berdih ke tepa

Sent from my SM-G903F using Tapatalk

Член од
15 октомври 2014
Мислења
2.041
Поени од реакции
802
Раониќ 19,5- @ 1,90

Kako sto slusanav vcera na sportklub,samo tret promasen penal bil vcerasniot vo superkupot ..tragedija ..onakvo nonsalnstko sutiranje,retko se gleda ..
I samo kakvi dve sansi promasija prokletite,5/6 ubavi akcii za gol upropastija koga sebiceja ..
Za vecer
Hajduk 3+
Sasuolo 3+
Fener 3+
Vikingur 3+
Na 500/1000den
Ps..po greska te imam citirano .

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Иначе за типот вчера шо го пцуеше Монфилс......поради повреда се повлече од турнирот денеска. Значи само за тебе смогнал сили да го добие мечот :D

Kajgana Shop

На врв Bottom