Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Добро бе, само мене ми се дешава коа чекам голови да се утињаат 100000000 % шанси? Ја глеа некој Волфс/Халл?

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Она кога на полувреме ќе го пуштиш Санчез да го постигне 3от гол и овој сам си ја учука после шут на Санчез :bravobe:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
А шта реч...коју послуку порати...

БЕНЧИЧ БЕ СЕРИОЗНО ОД 5-3 УСПЕА ДА ИЗГУБИШ СЕТ ОД ПОВРЕДЕН ПРОТИВНИК ПА АЛО БЕ...

...и тоа баш кога уплатив во Спортлајф а не Бетсити..таму ќе ми се важеше и квотата..

то е..

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
А шта реч...коју послуку порати...

БЕНЧИЧ БЕ СЕРИОЗНО ОД 5-3 УСПЕА ДА ИЗГУБИШ СЕТ ОД ПОВРЕДЕН ПРОТИВНИК ПА АЛО БЕ...

...и тоа баш кога уплатив во Спортлајф а не Бетсити..таму ќе ми се важеше и квотата..

то е..
Јас плус ја имам за солидна добивка и сега ќе ми ја преполови xD (ако влезат сан лоренцо и бенфика единици)

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Поголеми мртваци од Интер нема еј, со АЕК да не направиш шанса и 0-0 да завршиш ебати селскиот тим

Член од
7 септември 2014
Мислења
3.430
Поени од реакции
2.113
ретко кукам тука кога ке ме зафркни некоја утакмица ама овајпат е неизбежно
ги чекам последни Псж и Бенфика три плус се нервирам за Бенфика на полувреме дека нема гол ѓомити Псж фатена ми е, завршва Псж си викам ај да не ми е криво кога гледам Бенфика за неполни дваесет минути си крцна цццц кој малер сум

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.963
Поени од реакции
9.593
Ајде една од рано рано
СКА Енергија Чабровск 0-1 гол 2.60

A

Aexil Kong

Гостин
Мислат ли овие од ВилХил еднаш засекогаш да ја додадат Македонската прва лига во понудата? Заради вчерашните утакмици морав да ја мењам. :P
p.s: Гледам почнале да ја менуваат насловната на билтенот.

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
Го гледаше некој Троицки ?
Како успеа да загуби од Фиш со толката разлика ?
Чисто ме интересира да не ја пуштил или слично.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Богови на кладењето,магариња и сите останати инволвирани....ве молам до крајот на полувремето на натпреварот Осјек-Локомотив нека падни барем еден гол,барем еден кој било нека постигни ..не барам кој знае што..40 минути уште 0-0 е мамицата нивна мамина

Kajgana Shop

На врв Bottom