Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Македонија - Црна Гора <142.5
Литванија - Србија Т1>76.5 , H1 -5.5
Полска - Грузија Т2<71.5

Накратко по некој збор за сите ..
Македонија - Црна Гора : Можеби според мене е зицер оваа граница ако сметаме по ланската игра може и да не е , ама ако гледаме дека лани се постигнаа малце кошеви не знам што би требало годинава да ја префрлат границава .Тесен меч ќе биде ова коефициентот на Македонија беше 1.50 сега гледам се крева и на 1.6 во некои кладилници што значи дека не сме до толку големи фаворити.
Литванија - Србија : Србите видно ослабнати со неиграњето на неколку стандардни репрезентативци и мора сега да се потпрат на Ненад Крстич и Бјелица ама според мене тешко против вака силна Литванија . Првата опција е подобра според мене Литванците да преминат граница од 76.5 поени со играчи како Лавриновиќ , Мотијеунас , Клеиза , Валанчиунас и најискусниот Јавтокас според мене Литванцијте под кошевите ќе бидат најопасни од сите репрезентации .
Полска - Грузија : Грузијците одлично тргнаа на последното Европско првенство се додека не се повреди нивниот најдобар играч Пачулија и тогаш загубија 30% од нивните можности но ја поминаа групата бидејќи имаа лесни противници во неа . Годинава е обратно го нема Заза ама групата е потешка од лани и мислам дека тешко да ја поминат групата . Полска предводена од НБА центарот на Феникс Марсин Гортат и еден од подобрите центари во Евролигата Масиеј Лампе би требало да издвои победа против ослабената Грузија а исто и да одиграат добра одбрана.

Член од
28 април 2009
Мислења
750
Поени од реакции
507
од мене едно за денес за македонија-ц.гора
н.вучевиќ дава над 10,5 коша. пошто пековиќ не им игра, вучевиќ би требало да е нивни главен играч. сигурно дека ќе земи многу шутеви. колку ќе биди прецизен, тешко е да се кажи, ама мислам дека ова минува. ке ја пробам на 1000-ка.
позз
Во која кладилница има да се играат поени на играчи?

Член од
22 октомври 2011
Мислења
1.281
Поени од реакции
798
Liefering - Bayern II

Postavljeno: 2013-09-04 14:29:07
Prijateljski meč izmedju Lieferinga i druge ekipe Bajerna. Liefering je kao što znamo druga ekipa Salsburga jer im je cilj da imaju dve ekipe u prvoj ligi. Imaju ideju da odigraju nekoliko prijateljskih mečeva u ovoj pauzi.

Sa druge strane ja mislim da će Bajern na ovaj meč dolazi sa drugom timom drugog tima :D odnosno da će danas priliku dobiti igrači koji nisu nastupali juče u ligi. Oni su juče igrali u ligi,tako da će danas da nastupaju sa juniorima. Meč počinje za sat vremena pa pozurite sa uplatom...

Шеј Лонг

Koristam kirilica.
Член од
16 јуни 2010
Мислења
1.987
Поени од реакции
1.611
Македонија- Ц.Гора -2 (супер тип СЛ)
Шпанија- Хрватска Т1 +
Литванија - Србија Т1 +
Ферер - Гаске 1
12 коеф.

Член од
8 септември 2011
Мислења
3.675
Поени од реакции
2.622
Што е финтата на Zweibrucken од 1.70 на 1.40 пак праат некои финти кладилниците да ставаме на 1 или може 1 да ја ставам.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.618
Поени од реакции
14.491
Винчи - Пенета - 1
Македонија - Црна Гора - Т -
Шведска - Грција - Т2 +

Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.641
Поени од реакции
3.266
Што е финтата на Zweibrucken од 1.70 на 1.40 пак праат некои финти кладилниците да ставаме на 1 или може 1 да ја ставам.
На гостите им фалат многу играчи колку шо прочитав...

Kajgana Shop

На врв Bottom