Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Од било кој објект на спортлајф може да се подигне добивка или таму кај ти е уплатен тикетот ?

Stefan-kobe тенисот за вечер е ?
дај некој нека каже некоја утакмица за (вто,сре,чет) сеедно?

Иначе некни за прв пат после мн. време да ми се посреќи,ПСЖ :icon_mrgr:... требаше да го пуштам линкот да гледам за дадат гол ебати слепците.

Нестор/Младеновиќ од 17:00 се, другите се покасно, од 19:00 мислам беа.

Од било кој објект на спортлајф може да се подигне добивка или таму кај ти е уплатен тикетот ?

Stefan-kobe тенисот за вечер е ?
дај некој нека каже некоја утакмица за (вто,сре,чет) сеедно?

Иначе некни за прв пат после мн. време да ми се посреќи,ПСЖ :icon_mrgr:... требаше да го пуштам линкот да гледам за дадат гол ебати слепците.
Можи кај сакаш, нема врска.

Парите очигледно лежат во играње во живо на женски тенис. Бркање на секој гем на брејк. Само на УС опенов ќе се наполневме пари.

од кај ги најдов овие умрените port vale - bury GG...да им ебам и сакатите:mad:

Нешто во последно време ептен лошо ми оде, викам вааден не клавам повеќе од 20 денари, и зимам пишам од ова купот или шо и да е англискиот, коефициенти од 2 до 2.6 и од 4 утакмици испаѓат 3 :tapp:

од кај ги најдов овие умрените port vale - bury GG...да им ебам и сакатите:mad:

1-1 :) магијата нека проработи и за буртон едно голче даде и Гленторан да прими едно голче ништо повише :)

Добро ми дојде оваа мини пауза и онака ке горев овие 5 дена од лоши резултати уплатив само едно на 50 ме зезна Арсенал :( тоа е од својот патиме.
Нејкев да играм до 20 месецов поради то шо ова е лош месец за мене во последниве години али ова Европсково во баскет ме привлече утре ке ви пуштам нешто за оние шо ме пратат а знам дека има такви да ја разгледам понудава само малку подобро

од мене едно за денес за македонија-ц.гора
н.вучевиќ дава над 10,5 коша. пошто пековиќ не им игра, вучевиќ би требало да е нивни главен играч. сигурно дека ќе земи многу шутеви. колку ќе биди прецизен, тешко е да се кажи, ама мислам дека ова минува. ке ја пробам на 1000-ка.
позз

од мене едно за денес за македонија-ц.гора
н.вучевиќ дава над 10,5 коша. пошто пековиќ не им игра, вучевиќ би требало да е нивни главен играч. сигурно дека ќе земи многу шутеви. колку ќе биди прецизен, тешко е да се кажи, ама мислам дека ова минува. ке ја пробам на 1000-ка.
позз
исто сакав да пишам и јас друже, 10 коша да даде Вучевич е многу веројатно...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom