Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
23 август 2010
Мислења
39.854
Поени од реакции
116.058
Од било кој објект на спортлајф може да се подигне добивка или таму кај ти е уплатен тикетот ?

Stefan-kobe тенисот за вечер е ?
дај некој нека каже некоја утакмица за (вто,сре,чет) сеедно?

Иначе некни за прв пат после мн. време да ми се посреќи,ПСЖ :icon_mrgr:... требаше да го пуштам линкот да гледам за дадат гол ебати слепците.
Нестор/Младеновиќ од 17:00 се, другите се покасно, од 19:00 мислам беа.

Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.641
Поени од реакции
3.266
Од било кој објект на спортлајф може да се подигне добивка или таму кај ти е уплатен тикетот ?

Stefan-kobe тенисот за вечер е ?
дај некој нека каже некоја утакмица за (вто,сре,чет) сеедно?

Иначе некни за прв пат после мн. време да ми се посреќи,ПСЖ :icon_mrgr:... требаше да го пуштам линкот да гледам за дадат гол ебати слепците.
Можи кај сакаш, нема врска.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Парите очигледно лежат во играње во живо на женски тенис. Бркање на секој гем на брејк. Само на УС опенов ќе се наполневме пари.

Член од
30 август 2009
Мислења
262
Поени од реакции
78
од кај ги најдов овие умрените port vale - bury GG...да им ебам и сакатите:mad:

Член од
8 септември 2011
Мислења
3.675
Поени од реакции
2.622
Нешто во последно време ептен лошо ми оде, викам вааден не клавам повеќе од 20 денари, и зимам пишам од ова купот или шо и да е англискиот, коефициенти од 2 до 2.6 и од 4 утакмици испаѓат 3 :tapp:

Член од
8 јануари 2012
Мислења
1.170
Поени од реакции
2.635
од кај ги најдов овие умрените port vale - bury GG...да им ебам и сакатите:mad:
1-1 :) магијата нека проработи и за буртон едно голче даде и Гленторан да прими едно голче ништо повише :)

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.963
Поени од реакции
9.593
Добро ми дојде оваа мини пауза и онака ке горев овие 5 дена од лоши резултати уплатив само едно на 50 ме зезна Арсенал :( тоа е од својот патиме.
Нејкев да играм до 20 месецов поради то шо ова е лош месец за мене во последниве години али ова Европсково во баскет ме привлече утре ке ви пуштам нешто за оние шо ме пратат а знам дека има такви да ја разгледам понудава само малку подобро

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
од мене едно за денес за македонија-ц.гора
н.вучевиќ дава над 10,5 коша. пошто пековиќ не им игра, вучевиќ би требало да е нивни главен играч. сигурно дека ќе земи многу шутеви. колку ќе биди прецизен, тешко е да се кажи, ама мислам дека ова минува. ке ја пробам на 1000-ка.
позз

Член од
25 август 2009
Мислења
2.078
Поени од реакции
1.243
од мене едно за денес за македонија-ц.гора
н.вучевиќ дава над 10,5 коша. пошто пековиќ не им игра, вучевиќ би требало да е нивни главен играч. сигурно дека ќе земи многу шутеви. колку ќе биди прецизен, тешко е да се кажи, ама мислам дека ова минува. ке ја пробам на 1000-ка.
позз
исто сакав да пишам и јас друже, 10 коша да даде Вучевич е многу веројатно...

Kajgana Shop

На врв Bottom