Затоа и даваат, ретко кој им иде сега.Денес ми стига мејл:
Што велиш за петок, добри филмчиња, кино, одлична цена?
Испланирај си го овој петок, 09. октомври, дојди во Cineplexx од 19:30 - 22:30ч и гледај филм по цена од 150 ден.
Дополнително ќе те наградиме и со ДУПЛИ ПОЕНИ на твојата CBC картичка.
FRIDAY MOVIE NIGHT
Полош тајминг не можеа да одберат, абе беспари да ми давате сега не идам![]()
Има купување карти на лице место. Јас така купив за Том и Џери минатиот викенд.За у Синеплекс глеам нема купување карти на лице место. Што треба да праам, како да идам у кино, едноставно (неписмено) прашано?
Сладоледџија mode off. hhh
Имаш опција и преку апликацијата на смартфон, културно со картичка си плаќаш и на влез само ти го скенираат QR кодот.За у Синеплекс глеам нема купување карти на лице место. Што треба да праам, како да идам у кино, едноставно (неписмено) прашано?
Сладоледџија mode off. hhh
Сега ќе те праша што е тоа картичка и дали оди телефонски број со неа.Имаш опција и преку апликацијата на смартфон, културно со картичка си плаќаш и на влез само ти го скенираат QR кодот.
Си плаќаш со картичка од банка? Или уште им е она глупото на нивната картичка да треба минимум 1000 денари да ставиш за да купуваш од дома карти? Ако дозволиле со дебитна картичка да се плаќа тоа е голем чекор напред.Имаш опција и преку апликацијата на смартфон, културно со картичка си плаќаш и на влез само ти го скенираат QR кодот.
Со картичка од банка. Фала курцу откако ја направија апликацијата им текна да стават и таква опција, зашо тоа со 1000 денари минимум беше најдебилниот систем кој го имам сретнато.Си плаќаш со картичка од банка? Или уште им е она глупото на нивната картичка да треба минимум 1000 денари да ставиш за да купуваш од дома карти? Ако дозволиле со дебитна картичка да се плаќа тоа е голем чекор напред.
Кога почнаа пред неколку години да наплаќаат со тоа, односно да се купува онлајн, имаше убави попусти, а сега со коронава, не знам. Како што ги гледав еден период, на каса се поскапени цените на картите. На пијалоците и храната, не знам.Еј тоа е интересна работа, уште ја немам тестирано.
Тука пак друго прашање ми иде у глава? Дали со такво плаќање добивам попусти кои што ги добивам со мојата црна картичка...