Како што гледам скоро сите термини се со онлајн купување. Ама на страната изгледа не им работи купувањето, само резервирање. На апликацијата работи.Хелоу,
Ќе бидам викендов во Скопје и сакам да одам на новиот Спајдермен, но не се снаоѓам никако на сајтот на Синеплекс со резервирање/купување на карти. Не ми го дава последниот чекор за потврда.
Во аут им е опцијата нешто ради Ковид Мовид и само на лице место се зимаат карти, или јас нешто грешам..
Не даваат резервации за одредени проекции, пробај преку апликацијата да купиш со картичка.Хелоу,
Ќе бидам викендов во Скопје и сакам да одам на новиот Спајдермен, но не се снаоѓам никако на сајтот на Синеплекс со резервирање/купување на карти. Не ми го дава последниот чекор за потврда.
Во аут им е опцијата нешто ради Ковид Мовид и само на лице место се зимаат карти, или јас нешто грешам..
Веќе некое време можеш онлајн да си купиш директно карти или да ставиш пари на Синеплекс картичка (ама не е потребно), а има и одредени проекции за кои може резервација. Им текнаНе може да се резервира, само да се купи. А се купува само со Синеплекс картичка. А ако немаш пари на Синеплекс картичката, единствен начин да ставиш е таму, на шалтер, и ко ќе видиш - поарно од таму купи си и карти.
Ама тоа веројатно само преку апликацијата? На сајтот единствена опција која ми ја дава е „плати со Синеплекс картичка“.Веќе некое време можеш онлајн да си купиш директно карти или да ставиш пари на Синеплекс картичка (ама не е потребно), а има и одредени проекции за кои може резервација. Им текна
Изгледа да. Јас цело време апликацијата ја користам, на сајтот вчера прв пат проверив кога пиша @Ендорфиниус.Ама тоа веројатно само преку апликацијата? На сајтот единствена опција која ми ја дава е „плати со Синеплекс картичка“.
Па што кога ние немаме IMAXЌе го гледаме Doctor Strange in the Multiverse of Madness во IMAX - Дознајте за сите кино технологии/формати - Comics.mk - Сè за стрипови, филмови и поп-култура!
Дознаваме повеќе за RealD 3D, IMAX, Screen X и Dolby Cinema. Тимот на Комикс МК ќе го искуси Doctor Strange in the Multiverse of Madness еден ден пред сите (со премиера на 4-ти мај) во IMAX формат, благодарение на новата кино сала на Cineplexx во Белград! Потврдено од Marvel Studios, второто...www.comics.mk
Јас од муабетите што ги слушам, тешко да се отвори до крај на годинава.Што бидна со киното во East Gate? Го најавија и толку беше пропадна тој муабет у земја