Acid напиша:Бескорисни мали животињчиња кои џабе трошат кислород.
Инаку, не можам да ти помогнам.
Јас само знам да ги убивам, не да ги чувам.
Ти ебена си? :blabla:Eleonora_cat напиша:Не трошат они џабе кислород ти трошиш дегену искомплексиран,те жалам кој знае колку си грд и колку мало куре имаш па што тие твои ебани фрустрации мора да ги манифестираш преку убивање на мали беспомошни животинчиња.Лопато ни една селска!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Внатре кај тебе џунгла!:ija::ija:LadyPatron напиша:Jас имам една дџукелка,ама многу си ја сакам Саши,имам и рибички,само што од 25 имам еден мажјак и растур прави,три рипки сега имам бремени.Дома имам мачка Арап,црно катран,и него си го сакам многу,оти ко е гладно се преправа дека е болно и кашлаа би сакала да имам еден пантер
eeeej!i ja planiram denovive da si zemam hrcace!mnogu mi e dosadno doma pa bar toa ke go gnjavam!ThA-BiTcH напиша:Ок, не знаев каде да ја отворам темава па тука ми се виде дека е најдобро.
Вака...
Денес си купив хрчак,
и не знам како да го чувам.
Има некој хрчак за да ми каже со што да го ранам, колку пати дневно, колку количински...
Се што знаете за овие животинки да ми кажете.
Благодарам.
П.с Глувчето се вика Мици, по doti4nata :kez:
nisto...gotova si...ti dojde krajot...sooci se so faktot deka si vecera za nekoi gnasni zivotini huahahhaThA-BiTcH напиша:Вака...
од како го купив хрчакот почнаа да ми искачаат едни по рацете како касната од комарец, а мн логично дека сеа нема комарци.
Денес прашав и ми рекоа дека тоа е од пилевината, дека во неа има некои термити кои навечер искачаат и се бутаат во мебелот и касаат, пуни биле со крв. Ми рекоа навечер пред да легнам, да угасам светло и по пола саат да упалам и дека по зидот ќе забележам мали животники во вид на триаголничиња биле.
Вие што сте чувале хрчаци, ви се има десено нешто вакво ?
И што друго освен пилевина можам да користам ?