Канал 5 ќе ги пренесува натпреварите од најквалитетните европски натпреварувања!

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
За сите „мајстори“ овде кои знаат демек која утакмица ќе биде боња а која не, а особено за оние кои се изнајадоа г***а за нас у Канал 5.
Момците од спортска и тоа како знаат што е ЛШ така да џабе се ...знаете што
Еве само што зборев со нив и ми го објаснија ова...групата на Манчестер може да биде многу интересантна ако Волф. тепа и ЦСКА ако тепа ( што е многу очекувано ), тогаш се добива ситуација на 3 екипи со 10 бода
Од друга страна Јуве и Баерн играат тупаџиски фудбал, ама пошто директно одлучуваат којиде дање, јас пресеков и сменив..
На ТВ 5 ПЛУС ќе оди Јуве - Баерн
I jas mislev taka,se dodeka ova ne go procitav.
bobipp напиша:
Да, прво се гледало меѓусебниот дуел па потоа гол-разликата и на крај бројот на постигнати голови. А во случај три екипи да имаат исто бодови како што е можно во гупата В тогаш се прави мини-табела од меѓусебните дуели. Ние веќе имаме 7 бода во таа мини-табела, Волфсбург 3, а ЦСКА 4 и ќе остане на 4 пошто игра со Бешикташ. Ако тепаат и Волфсбург и ЦСКА одат Манчестер и Волфсбург. ЦСКА има шанси САМО АКО Волфсбург НЕ ТЕПА. Сега прочитав на www.uefa.com.
Taka da,Utd odi ponatamu,moze da igra da go zadrzi vrvot na tabelata.:smir:
Sepak Juve-Baern ke bide mnogu pointeresno:D
:pipi:

Член од
4 септември 2007
Мислења
106
Поени од реакции
6
инаку волфсбург - манчестер си е на место утакмица, групата може и те како да биде интересна во зависност на резултатите (без разлика што ман. игра со втор тим).

муабетот беше мислам зашто олимпик - реал кога на олимпик им треба победа минимум 3:0 под услов милан да тепа у цирих што е многу веројатно знаејќи дека играат добар фудбал задниве утакмици.

значи според мене најинтересните утакмици за денес се дефинитивно на прво место јувентус - баерн, па после волфсбург - манчестер. олимпик ми е трет избор. :)

како и да е добро е што ќе иде јувентус.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
п.с. Да се дополнам... Нотингем Форест е (ми се чини) 3-кратен Европски шампион. Без грешно да ме сфатите...
Major English and European honours

Член од
8 декември 2009
Мислења
1
Поени од реакции
0
Јас мислам дека мораше на канал 5 да иде Јуве!

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Нема потреба од worship друже само мал респект
нема ш'o да се секирате вие коа ме имате мене:vozbud:
Реално, ова никогаш не се случило. Ваква интеракција досега била незамислива, вакво влијание невозможно :) На нас останува да цениме, на вас да не слушате кога ќе се може :)

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
За сите „мајстори“ овде кои знаат демек која утакмица ќе биде боња а која не, а особено за оние кои се изнајадоа г***а за нас у Канал 5.
Момците од спортска и тоа како знаат што е ЛШ така да џабе се ...знаете што
Еве само што зборев со нив и ми го објаснија ова...групата на Манчестер може да биде многу интересантна ако Волф. тепа и ЦСКА ако тепа ( што е многу очекувано ), тогаш се добива ситуација на 3 екипи со 10 бода
Од друга страна Јуве и Баерн играат тупаџиски фудбал, ама пошто директно одлучуваат којиде дање, јас пресеков и сменив..
На ТВ 5 ПЛУС ќе оди Јуве - Баерн

Значи вака. Тие шо јаделе, јаделе. Вие како телевизија треба да ги задоволите вкусовите на гледачите. толку.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.715
Поени од реакции
11.554
Реал - Марсеј ејј, за грев се овие од Канал 5.
Ако, нека се поглупираат уште малку.

Член од
30 јуни 2007
Мислења
1.775
Поени од реакции
23
ја пошто не гледам ЛШ, т.е. многу ретко, ме интересира кога ќе бида ждрепката за македонскиот куп што треба да се извлече у емисијата за ЛШ, дали пред утакмицата или на полувреме. ако знае иво нека ми каже, пошто сега сите ке почнат да пишуваат дека на ффм пишува на полувреме, ама нив не им верувам, затоа иво нека ми каже ако може.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.069
Поени од реакции
45.888
Реал - Марсеј ејј, за грев се овие од Канал 5.
Ако, нека се поглупираат уште малку.
E кои ? Јунајтед со втор тим и 6та 7ма екипа од Германија ?

Не зезајте, поатрактивни и порелевантни се овие два избора, Марсеј - Реал Мадрид и Јуве - Баерн (за оваа не мора ни да се образложува зашто).

На крај краева удрете едно '' зошто '' Марсеј - Реал и '' зошто '' Волфсбург - Манчестер и ке го добиете одговорот за овој избор. :toe:

Член од
3 октомври 2009
Мислења
82
Поени од реакции
5
ја пошто не гледам ЛШ, т.е. многу ретко, ме интересира кога ќе бида ждрепката за македонскиот куп што треба да се извлече у емисијата за ЛШ, дали пред утакмицата или на полувреме. ако знае иво нека ми каже, пошто сега сите ке почнат да пишуваат дека на ффм пишува на полувреме, ама нив не им верувам, затоа иво нека ми каже ако може.
Ќе биде во првиот дел од емисијата некаде до 20.30 часот

Значи вака. Тие шо јаделе, јаделе. Вие како телевизија треба да ги задоволите вкусовите на гледачите. толку.
Што сакаше авторот да каже?
Да не не треба можда да спомињам дека се изнајадоа? тие да серат а ние да си ќутиме? олабај ме, зашто барем комуницираме со вас...

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Инаку претплата нема да им плаќаш?Без да ме сфатиш грешно, ама баш ништо не мора Канал 5 да прави за да задоволи некого, туку да направи проценка за тоа кој меч би бил поинтересен за публиката.

Сега направиле, можеби погрешиле можеби не, но поради реакцијата на публиката ете, се промени распоредот.

Ама тебе не ти се ништо должни ако навиваш за Јуве, компренде амиго? :smir:

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Прв натпревар се знае кој треба да биде Јуве-Баерн ова го сакат сите тие што гледат малку подолго фудбал.А и одлучива овој натпревар и овој натпревар секаде е прв освен можеби во Мадрид.
Е сега за вотор натпревар можеби за некој е и Реал интересен посебно да ги гледа плочките на Роналдо и секако позата што ја прави за изведување слободен која е чиста уметнос.
Јас доколку би се прашувал би одбрал еден од овие Бешикташ-ЦСКА или Волзбург-Манчестер.Но ајде можеби и Марсеј ќе даде 3 гола што не е неостварливо ако третолигаш им даде 4 зошто Марсеј да не може 3.

Член од
17 септември 2008
Мислења
822
Поени од реакции
19
Волзбург - Манчестер Јунајтед си беше топ утакмица за на 5 плус. Јуве - Баерн е дефинитивно утакмицата на колото. Па нормално ќе беше таа да иде на Канал 5.
Не ми е јасно зошто Марсеј - Реал Мадрид. Тотално небитна утакмица, треба да се случи чудо за Марсеј да оди понатаму, а не само ние, туку и они самите знаат дека не можат да го направат тоа.
Значи не е битно каде ќе има повеќе голови и дали Реал имал повеќе ѕвезди, и тоа дали некој играл поофанзивно. Едноставно имате битка помеѓу најтрофејниот клуб во Германија и најтрофејниот во Италија, битка за продолжување на натпреварите во Лигата на Шампионите. Тоа е доволно, не е битно дали ќе одиграат атрактивно.

Kajgana Shop

На врв Bottom