Канал 5 ќе ги пренесува натпреварите од најквалитетните европски натпреварувања!

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Така де, секој со различно мислење... Ок е што не ти се свиѓа фудбалот што го играат и Јуве и Баерн, не ти се лутам уопште... :) И мене некои тимови ми играат тапа фудбал, се работи за вкусови, секој со различен...

Поентата ми е, сума сумарум Јуве - Баерн е греота да не се преносува. Ова го кажувам не како навивач на Јуве, туку како љубител на фудбалот како целина. Ривалството е огромно, големината на тимовите такоѓе, а со оглед на ситуацијата на табелата, како што реков, и двата тима ќе ги отворат сите карти и ќе играат на се или ништо. Сево ова укажува дека ќе има јака утакмица...

Реално, ако Манчестер играт со втора екипа стварно немат лезет та утакмица. И во споредба со дуелот меѓу Јуве и Баерн ќе е мачкина кашлица... Шо да ви речам момци. Мене лично стварно ми е сеедно :) И само нудам мое мислење: тапа екипи се и не очеквам неверојатен натпревар.

Со среќа нека им е на навивачите.

vo vtoroto kolo Milan - Cirih ja smenaa denta na natprevarot... :wink:

znaci moze da se napravi nesto... ako sakaat od kanal 5 ke go smenat edniot natprevar so Juve - Baern

Дај боже да ви ги услишет молитвите :) Јас знам друго. Ете, ајде нека грешам :) Сериозно.

Брат и да заврши 0:0 поентата е тоа што е натпревар кој привлекува најмногу внимание и има најголема драж заради имињата на екипите - што е сосема нормално. Фудбал се гледа и заради емоции и заради навивање и заради адреналински нок-аут натпревари каде една грешка решава и заради...

Секако дека во натпревар кој е одлучувачки за понатамошниот тек на сезоната две големи екипи нема да играат од прва до последна минута „самба фудбал“ со шанса на секои 2 минути. Секако дека ќе се донекаде во грч двете екипи. А тоа е резултат на занчењето на овој натпревар!

Ако ти е само за голови пушти си ракомет таму најмногу паѓаат :toe:

Брат и да заврши 0:0 поентата е тоа што е натпревар кој привлекува најмногу внимание и има најголема драж заради имињата на екипите - што е сосема нормално. Фудбал се гледа и заради емоции и заради навивање и заради адреналински нок-аут натпревари каде една грешка решава и заради...

Секако дека во натпревар кој е одлучувачки за понатамошниот тек на сезоната две големи екипи нема да играат од прва до последна минута „самба фудбал“ со шанса на секои 2 минути. Секако дека ќе се донекаде во грч двете екипи. А тоа е резултат на занчењето на овој натпревар!

Ако ти е само за голови пушти си ракомет таму најмногу паѓаат :toe:

За делот за големи екипи непа потреба да дискутираме, ама сфаќаш дека за емоциите, адреналинот итн итн... од своја призма зборвиш? :) И зато не требит да се љутиш ко ќе не ти е по ќеф, пошо секој е помалку или појќе субјективен?

Факт е тоа ама факт е дека ако изгенерализираме и ако направиме анкета 70% ќе гласаат за Јуве-Баерн :smir: Затоа што по субјективно мислење на најголем дел од фудбалските навивачи во земјава тоа е најдобриот избор за пренос денес и тука реално не треба да има место за дискусија.

Како јас да се бунам зашто не би одела во живо Баерн-Дњепроптервск на сметка на Реал-Милам зашто мене првата повече ме засега како навивач или зашто мислам повеќе голови ќе паднеле... Нормално дека реално е да оди натпреварот на великаните макар и, поради значењето и згрченоста на играчите не падне којзнае каков фудбал таму.

Факт е тоа ама факт е дека ако изгенерализираме и ако направиме анкета 70% ќе гласаат за Јуве-Баерн :smir: Затоа што по субјективно мислење на најголем дел од фудбалските навивачи во земјава тоа е најдобриот избор за пренос денес и тука реално не треба да има место за дискусија.

Како јас да се бунам зашто не би одела во живо Баерн-Дњепроптервск на сметка на Реал-Милам зашто мене првата повече ме засега како навивач или зашто мислам повеќе голови ќе паднеле... Нормално дека реално е да оди натпреварот на великаните макар и, поради значењето и згрченоста на играчите не падне којзнае каков фудбал таму.

Анкета на субјективното мислење со повици на ФБ да се регистрираат членови на КГН да гласаат за мечот на Баерн? :pipi:

Анкета на сите кои сакаат да гледаат фудбал вечерва :back:

Анкета на сите кои сакаат да гледаат фудбал вечерва :back:
А што ќе промени анкетата?
Не знам зошто ги нема Филе и Иван на темава, доволно е да се појават да ги разглеаат последните 2-3 страни од темава и ќе го видат мислењето на најголем дел од членовите на најмасовниот македонски форум.
Се надевам дека ќе биде исправен овој голем пропуст...

За денес ДЕФИНИТИВНО јуве-баерн е најинтересен натпревар..другиве некако ептен се тапа :toe:

За сите „мајстори“ овде кои знаат демек која утакмица ќе биде боња а која не, а особено за оние кои се изнајадоа г***а за нас у Канал 5.
Момците од спортска и тоа како знаат што е ЛШ така да џабе се ...знаете што
Еве само што зборев со нив и ми го објаснија ова...групата на Манчестер може да биде многу интересантна ако Волф. тепа и ЦСКА ако тепа ( што е многу очекувано ), тогаш се добива ситуација на 3 екипи со 10 бода
Од друга страна Јуве и Баерн играат тупаџиски фудбал, ама пошто директно одлучуваат којиде дање, јас пресеков и сменив..
На ТВ 5 ПЛУС ќе оди Јуве - Баерн

Aјде сите сеа worship на Иво :)

Одлично, да си испукам пуканки и да "уживам" глеајки два паднати гиганти како се обидуваат да ги поминат групите. У Јеааааа....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom