Канал 5 ќе ги пренесува натпреварите од најквалитетните европски натпреварувања!

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Така де, секој со различно мислење... Ок е што не ти се свиѓа фудбалот што го играат и Јуве и Баерн, не ти се лутам уопште... :) И мене некои тимови ми играат тапа фудбал, се работи за вкусови, секој со различен...

Поентата ми е, сума сумарум Јуве - Баерн е греота да не се преносува. Ова го кажувам не како навивач на Јуве, туку како љубител на фудбалот како целина. Ривалството е огромно, големината на тимовите такоѓе, а со оглед на ситуацијата на табелата, како што реков, и двата тима ќе ги отворат сите карти и ќе играат на се или ништо. Сево ова укажува дека ќе има јака утакмица...
Реално, ако Манчестер играт со втора екипа стварно немат лезет та утакмица. И во споредба со дуелот меѓу Јуве и Баерн ќе е мачкина кашлица... Шо да ви речам момци. Мене лично стварно ми е сеедно :) И само нудам мое мислење: тапа екипи се и не очеквам неверојатен натпревар.

Со среќа нека им е на навивачите.

vo vtoroto kolo Milan - Cirih ja smenaa denta na natprevarot... :wink:

znaci moze da se napravi nesto... ako sakaat od kanal 5 ke go smenat edniot natprevar so Juve - Baern
Дај боже да ви ги услишет молитвите :) Јас знам друго. Ете, ајде нека грешам :) Сериозно.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Брат и да заврши 0:0 поентата е тоа што е натпревар кој привлекува најмногу внимание и има најголема драж заради имињата на екипите - што е сосема нормално. Фудбал се гледа и заради емоции и заради навивање и заради адреналински нок-аут натпревари каде една грешка решава и заради...

Секако дека во натпревар кој е одлучувачки за понатамошниот тек на сезоната две големи екипи нема да играат од прва до последна минута „самба фудбал“ со шанса на секои 2 минути. Секако дека ќе се донекаде во грч двете екипи. А тоа е резултат на занчењето на овој натпревар!

Ако ти е само за голови пушти си ракомет таму најмногу паѓаат :toe:

Serpico

Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Брат и да заврши 0:0 поентата е тоа што е натпревар кој привлекува најмногу внимание и има најголема драж заради имињата на екипите - што е сосема нормално. Фудбал се гледа и заради емоции и заради навивање и заради адреналински нок-аут натпревари каде една грешка решава и заради...

Секако дека во натпревар кој е одлучувачки за понатамошниот тек на сезоната две големи екипи нема да играат од прва до последна минута „самба фудбал“ со шанса на секои 2 минути. Секако дека ќе се донекаде во грч двете екипи. А тоа е резултат на занчењето на овој натпревар!

Ако ти е само за голови пушти си ракомет таму најмногу паѓаат :toe:
За делот за големи екипи непа потреба да дискутираме, ама сфаќаш дека за емоциите, адреналинот итн итн... од своја призма зборвиш? :) И зато не требит да се љутиш ко ќе не ти е по ќеф, пошо секој е помалку или појќе субјективен?

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Факт е тоа ама факт е дека ако изгенерализираме и ако направиме анкета 70% ќе гласаат за Јуве-Баерн :smir: Затоа што по субјективно мислење на најголем дел од фудбалските навивачи во земјава тоа е најдобриот избор за пренос денес и тука реално не треба да има место за дискусија.

Како јас да се бунам зашто не би одела во живо Баерн-Дњепроптервск на сметка на Реал-Милам зашто мене првата повече ме засега како навивач или зашто мислам повеќе голови ќе паднеле... Нормално дека реално е да оди натпреварот на великаните макар и, поради значењето и згрченоста на играчите не падне којзнае каков фудбал таму.

Serpico

Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Факт е тоа ама факт е дека ако изгенерализираме и ако направиме анкета 70% ќе гласаат за Јуве-Баерн :smir: Затоа што по субјективно мислење на најголем дел од фудбалските навивачи во земјава тоа е најдобриот избор за пренос денес и тука реално не треба да има место за дискусија.

Како јас да се бунам зашто не би одела во живо Баерн-Дњепроптервск на сметка на Реал-Милам зашто мене првата повече ме засега како навивач или зашто мислам повеќе голови ќе паднеле... Нормално дека реално е да оди натпреварот на великаните макар и, поради значењето и згрченоста на играчите не падне којзнае каков фудбал таму.
Анкета на субјективното мислење со повици на ФБ да се регистрираат членови на КГН да гласаат за мечот на Баерн? :pipi:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Анкета на сите кои сакаат да гледаат фудбал вечерва :back:

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Анкета на сите кои сакаат да гледаат фудбал вечерва :back:
А што ќе промени анкетата?
Не знам зошто ги нема Филе и Иван на темава, доволно е да се појават да ги разглеаат последните 2-3 страни од темава и ќе го видат мислењето на најголем дел од членовите на најмасовниот македонски форум.
Се надевам дека ќе биде исправен овој голем пропуст...

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
За денес ДЕФИНИТИВНО јуве-баерн е најинтересен натпревар..другиве некако ептен се тапа :toe:

Член од
3 октомври 2009
Мислења
82
Поени од реакции
5
За сите „мајстори“ овде кои знаат демек која утакмица ќе биде боња а која не, а особено за оние кои се изнајадоа г***а за нас у Канал 5.
Момците од спортска и тоа како знаат што е ЛШ така да џабе се ...знаете што
Еве само што зборев со нив и ми го објаснија ова...групата на Манчестер може да биде многу интересантна ако Волф. тепа и ЦСКА ако тепа ( што е многу очекувано ), тогаш се добива ситуација на 3 екипи со 10 бода
Од друга страна Јуве и Баерн играат тупаџиски фудбал, ама пошто директно одлучуваат којиде дање, јас пресеков и сменив..
На ТВ 5 ПЛУС ќе оди Јуве - Баерн

Serpico

Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Aјде сите сеа worship на Иво :)

G

Gray Foxx

Гостин
Одлично, да си испукам пуканки и да "уживам" глеајки два паднати гиганти како се обидуваат да ги поминат групите. У Јеааааа....

Kajgana Shop

На врв Bottom