Канал 5 ќе ги пренесува натпреварите од најквалитетните европски натпреварувања!

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Сеа ваљда ти е јасно, зашто никој од нашава фела, ама баш никој не сака да комуницира со вас ( чест на исклучоците )? Едноставно не дозволувате интеракција, туку сакате одговор кој ќе ги задоволи вашите моментални состојби и прашања...така не оди, не е ОК да ми забележуваш за моите постови, а кога велам дека вие бомбардирате со глупости, тогаш се оградуваш...не може форумов за тебе макја да биде, а за мене маќеа, нема шанси...
На крај краева, ја испочитував вашата желба и тоа е најважно...а сеа ќе има пауза до Февруари догодина, тача да ќе се одмориш од мојата ароганција
Пак зборуваш во множина, а не треба да е така. Не ги оправдувам малоумните коментари кои се постирани тука, напротив. Само сакав да ти посочам да не ги земаш сите коментари здраво за готово со оглед дека голем број тука се деца од по 15 години.
Не се оградувам, уште еднаш ќе напишам, се што сакав да ти објаснам е да не ги сфаќаш сериозно сите постови тука, аналогно на тоа да не се однесуваш така и кон ,,исклучоците''.

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Хајт мир, и волкот сит и офците офци :)

Баш да ги видам шампионите Јуве и Баерн, можда ќе ме изненадат...

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Ноќ со шампионите со Јуве и Баерн. :D: Иронија рефус

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Леле ако заврши Јуве-Баерн 0-0,а Волфсбург-Манчестер 3-3 ќе видам што ќе речете после...
А осеќам Јуве-Баерн ќе тапа и пол утакмица.

П

Паспарту

Гостин
Леле ако заврши Јуве-Баерн 0-0,а Волфсбург-Манчестер 3-3 ќе видам што ќе речете после...
Епа што не ја даваат Челзи тогаш, ако одиме според она "таму ќе има повеќе голови" а? Или наместо Манчестер-Челзи, Барса-Реал, што не почнат да даваат Депортиво-Ксерез или Наполи-Каљари бидејќи нели осеќаме ќе бидат овие дерби натпревари "тапа утакмици"...

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Леле преку к** ми е веќе од овие коментари. Ма тие што им се гледаат голови нека гледаат ракомет. Јуве-Баерн е најинтересна утакмица вечерва и.
Ноќ со шампионите со Јуве и Баерн. :D: Иронија рефус

Не бе брат ноќ на шампионите со Реал и Марсеј :tapp: :kesa:

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Значи треба да се дават натпревари кај има атракција а не натпревар кај играат триесеткратни шампиони на Италија и Германија и при тоа одлучувачки натпревар.Најголемите натпревари во повеќето сличаи не биле атрактивни.
Ако е до атракција имаш 3 лига Англија таму е полно атракција.

Член од
17 септември 2008
Мислења
822
Поени од реакции
19
За сите „мајстори“ овде кои знаат демек која утакмица ќе биде боња а која не, а особено за оние кои се изнајадоа г***а за нас у Канал 5.
Момците од спортска и тоа како знаат што е ЛШ така да џабе се ...знаете што
Еве само што зборев со нив и ми го објаснија ова...групата на Манчестер може да биде многу интересантна ако Волф. тепа и ЦСКА ако тепа ( што е многу очекувано ), тогаш се добива ситуација на 3 екипи со 10 бода
Од друга страна Јуве и Баерн играат тупаџиски фудбал, ама пошто директно одлучуваат којиде дање, јас пресеков и сменив..
На ТВ 5 ПЛУС ќе оди Јуве - Баерн
За мајсторите од спортска на Канал 5, што и те како знаат што е ЛШ :smir:

Значи ништо против ivo.s.m. само сакам да кажам дека сепак, дерби си е дерби, и треба да се слушне мислењето на народот, добро е што сменивте денес, иначе ќе ја испуштевме утакмицата.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
То експерти мои кајганџии кај сте сега под кој камен сте скриени :back:

:fcb3::fcb3::fcb3: МААААААААААААААААЈСТОРИ :fcb3: :fcb3: :fcb3:

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Аривидерчи Јувентус:helou:

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Незнам темава за што служи кога има тема за ЛШ.Би требало тука да се пишува само за преносите и нивниот квалитет

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Има ли и снимки евентуално од преносиве? Да си гледам еротика на раат :drk: :salut:

Kajgana Shop

На врв Bottom