Stara dama
Luciano Moggi fan
- Член од
- 1 октомври 2008
- Мислења
- 1.336
- Поени од реакции
- 95
izjasni se poubo be paИИ ама си, на канал 5 мислев бе, нели аматери биле
inace na satelit gledam jas
se izvinuvam uste ednas na nedorazbiranjeto
izjasni se poubo be paИИ ама си, на канал 5 мислев бе, нели аматери биле
Пак зборуваш во множина, а не треба да е така. Не ги оправдувам малоумните коментари кои се постирани тука, напротив. Само сакав да ти посочам да не ги земаш сите коментари здраво за готово со оглед дека голем број тука се деца од по 15 години.Сеа ваљда ти е јасно, зашто никој од нашава фела, ама баш никој не сака да комуницира со вас ( чест на исклучоците )? Едноставно не дозволувате интеракција, туку сакате одговор кој ќе ги задоволи вашите моментални состојби и прашања...така не оди, не е ОК да ми забележуваш за моите постови, а кога велам дека вие бомбардирате со глупости, тогаш се оградуваш...не може форумов за тебе макја да биде, а за мене маќеа, нема шанси...
На крај краева, ја испочитував вашата желба и тоа е најважно...а сеа ќе има пауза до Февруари догодина, тача да ќе се одмориш од мојата ароганција
Any problem!? :pusk:Ноќ со шампионите со Јуве и Баерн. : Иронија рефус
Епа што не ја даваат Челзи тогаш, ако одиме според она "таму ќе има повеќе голови" а? Или наместо Манчестер-Челзи, Барса-Реал, што не почнат да даваат Депортиво-Ксерез или Наполи-Каљари бидејќи нели осеќаме ќе бидат овие дерби натпревари "тапа утакмици"...Леле ако заврши Јуве-Баерн 0-0,а Волфсбург-Манчестер 3-3 ќе видам што ќе речете после...
А осеќам Јуве-Баерн ќе тапа и пол утакмица.
Ноќ со шампионите со Јуве и Баерн. : Иронија рефус
Значи треба да се дават натпревари кај има атракција а не натпревар кај играат триесеткратни шампиони на Италија и Германија и при тоа одлучувачки натпревар.Најголемите натпревари во повеќето сличаи не биле атрактивни.Леле ако заврши Јуве-Баерн 0-0,а Волфсбург-Манчестер 3-3 ќе видам што ќе речете после...
А осеќам Јуве-Баерн ќе тапа и пол утакмица.
За мајсторите од спортска на Канал 5, што и те како знаат што е ЛШ :smir:За сите „мајстори“ овде кои знаат демек која утакмица ќе биде боња а која не, а особено за оние кои се изнајадоа г***а за нас у Канал 5.
Момците од спортска и тоа како знаат што е ЛШ така да џабе се ...знаете што
Еве само што зборев со нив и ми го објаснија ова...групата на Манчестер може да биде многу интересантна ако Волф. тепа и ЦСКА ако тепа ( што е многу очекувано ), тогаш се добива ситуација на 3 екипи со 10 бода
Од друга страна Јуве и Баерн играат тупаџиски фудбал, ама пошто директно одлучуваат којиде дање, јас пресеков и сменив..
На ТВ 5 ПЛУС ќе оди Јуве - Баерн
Добар ,добар си ти ,треба да почнеш и у тип на денот да постираш.:kesa:Дек Баерн и Јуве ќе завршит 0-0 ))