Serpico
Сковинистратор / I'm Batman
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 11.166
- Поени од реакции
- 691
Реално, ако Манчестер играт со втора екипа стварно немат лезет та утакмица. И во споредба со дуелот меѓу Јуве и Баерн ќе е мачкина кашлица... Шо да ви речам момци. Мене лично стварно ми е сеедно И само нудам мое мислење: тапа екипи се и не очеквам неверојатен натпревар.Така де, секој со различно мислење... Ок е што не ти се свиѓа фудбалот што го играат и Јуве и Баерн, не ти се лутам уопште... И мене некои тимови ми играат тапа фудбал, се работи за вкусови, секој со различен...
Поентата ми е, сума сумарум Јуве - Баерн е греота да не се преносува. Ова го кажувам не како навивач на Јуве, туку како љубител на фудбалот како целина. Ривалството е огромно, големината на тимовите такоѓе, а со оглед на ситуацијата на табелата, како што реков, и двата тима ќе ги отворат сите карти и ќе играат на се или ништо. Сево ова укажува дека ќе има јака утакмица...
Со среќа нека им е на навивачите.
Дај боже да ви ги услишет молитвите Јас знам друго. Ете, ајде нека грешам Сериозно.vo vtoroto kolo Milan - Cirih ja smenaa denta na natprevarot... :wink:
znaci moze da se napravi nesto... ako sakaat od kanal 5 ke go smenat edniot natprevar so Juve - Baern