Како ја замислувате "Драга Кајгана" ?

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Да до некаде и си во право само не сфаќам како може толку детално да му објаснуваат некој работи, некој од страна кога ќе чита или пак онака да му зборува "кајги бе што правиш" некогаш пишуваме такви работи како да очекуваме одговор иако сме свесни дека нема да го добиеме, затоа мислам дека некогаш ја замислуваме како реална личност
Па добро за некој тоа е добар лек за досада, за некого е успешно филтрирање на позитивна/негативна енергија, а зборувањето е да се направи поинтересно.

Пак ќе се вратам јас на мојот дневник и ќе направам паралела. :)
Се викаше Анабела и и пишував кај си што правиш, арна ли си? :icon_lol: А станувало збор за тетратка.

На луѓето им е поинтересно кога мислат дека се обраќаат некому, полесно им е... што ти ја знам. :)

Sacansi*

Oh, crystal ball!
Член од
4 април 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
68
Као нај гнасна тема на цел форум.
+1

Ќе плачам дека не ми напраиле помфрит за ручек, туку граф ми напраиле... колку пати у вц сум бил.. omfg!

Иначе темава клоца газови! XDD
Као може тема да замислам? Никако, ofc. :) Како и сите други на форумов... обична форум тема! OMFG!! Вии шо зборам бе, како замислувам тема на форум :uvo:

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Гледам секојдневно пишувате и му објаснувате како сте поминале и што чувствувате на Кајгана, па ме интересира како ја замислувате, еве јас како прв, иако не пишувам никогаш на таа тема јас ја замислувам како жена со долга црна коса :) А вие?
Тука некаде како Анелија во песната:

Член од
25 септември 2009
Мислења
91
Поени од реакции
10
Драга Кајгана ја сметам за тема каде секој може да си каже што му лежи на душа и срце, без притоа да биде критикуван за своето мислење, за своите маќи или радости.
До сега имам напишано само едешка, ама мислам дека во иднина повеќе ќе си пишувам.
А кога пишував на Драга Кајгана си замислував како да сум во просторија со сите членови и гости на форумов, јас сум обиколена со сите вас и си го кажувам моето а сите вие ме слушате, никој ништо не зборува, не коментира а во своите мисли си размислува околу тоа зошто тоа токму на вас ви го кажувам(тие што ќе го прочитат моето) и дознаете нешто околу моето секојдневие:toe:

Blackout

An emotional retard
Член од
14 мај 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
451
Jas si ja zamisluvam kako drago moe nepoznato drugar4e.

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Само едно прашање на кое НАВИСТИНА НЕ САКАМ ДА ВИДАМ ОДГОВОР ВО ТЕМАТА. Зошто, о зошто, секогаш се наоѓаат по 2-3 кои мораат да ни го прикажат светот каков е навстина? Ако немате што да кажете на темава, прочитајте и кликнете на некој друг линк, и никако, ама никако не кликајте доле на испрати мислење...

Инаку кајгиво не го замислувам на начин поинаков од оној на кој ја гледам. Драга Кајгана за мене е виртуелен простор (со светло-сина поздина - нормално, син скин користам) на кој како и на секое друго нет-местенце си куцаш зборови кои понекогаш имаат а понекогаш немаат смисла.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Пост во кој критикувам половина форум дека се идиоти што си кажуваат свои лични работи на тема и се правам паметен дека ова е само виртуелно место.

или пак..

Ставање на гола женска со остатоци од скршени свежи јајца на атрибутите.

Кул.

• Ми се допаѓа
Reactions: ada

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Хаус, да ти ибам све по список, го напраи хејтанњето мејнстрим и достапно за секој морон.

Затоа, ми остануе само да речам дека не ја замислувам Д.К и сум среќна поради тоа, а особено се надам дека така ќе остане и во иднина. У спротивно, ве молам, известете ги моите блиски и соодветните интитуции.

Уствари лажам. Д.К понекад ја замишљам ко членката Драма Квин. Поконкретно, ко одредени нејзини атрибути.

Член од
15 декември 2007
Мислења
865
Поени од реакции
28
Никако не ја замислувам,не сум толку инвентивна за било како да ја замислувам.
Или ја замислувам точно вака како што изгледа.

Kajgana Shop

На врв Bottom