Како ја замислувате "Драга Кајгана" ?

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
баш вака...

се друго би полудело од исповеди (кај исповеди читајте ...што и да сакате да прочитате)

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
Конкретнава тема на која пишуваме моментално испаѓа како тема каде што стварно паметните/ироничните/саркастичните/интелигентните/ванабихаус/ се докажуваат со ругање на тие што пишуваат во Драга Кајгана. А баш некој спомна наназад, ко да другите теми не ви се еден вид исповед, за ваши искуства/размислувања/сеедно.

Сепак ви личи, ако не на Драга Кајгана, барем овде, сепак припаѓате некаде. :back:

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
иако и пишувам многу и се и кажувам како ми поминал денот никако не ја замислувам....малку може да се рече како јајце кое гледа на секаде, ги гледа сите постови и се смее ако се весели, а е тажна ако се тажни :toe:

К

Кики.

Гостин
како дневник кој никогаш не сум го пишувала, а по ова гледам дека требало да го пишувам хехе

Член од
10 јануари 2010
Мислења
6
Поени од реакции
1
Draga kajgana.... kako utupen mashki pogled od koj nikogas nema da ima odgovor. Samo komentari na site nas :):smir:

Член од
10 октомври 2009
Мислења
502
Поени од реакции
113
...Едноставно не ја замислувам!..
Али ако се помислам тоа е Кајгана во тафче со очиЊА уста..неможе да зборува само ги чита нашите исповеди и...ни давА совети на многу чуден начин:nesvest:

И...сите ние сме по мааалце мрднати!...:tapp:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.921
Поени од реакции
73.332
http://http://1.bp.blogspot.com/_FvwX9Tt390E/RscibCqbLZI/AAAAAAAAAA0/wXvslVO5MjA/S660/411294892_9f54df23ac.jpg
Кајги ја замислувам како жител на Foster's home for imaginary friends :) Како некоја моја замислена другарка на која можам да и се олеснам во секое време, и ич кур не ме боли што чита цел свет, бидејќи кога пишувам во таа тема се чувствувам како да си зборам со некој драг пријател кој го знам со години, и ја занемарувам целата околина:pipi:

M

marsovka

Гостин
Kако теткица во 40 тите години до пред неколку години живеела како нечија швалерка-спозоруша , со цицки полни со силикони, лоша шминка више би рекла малтер , рапав глас, коса избелена и испукана од хирдоген - плавуша. Индеферентна и ефтина , корне на тутун од два километра пошто пуши две кутии дневно и скоро никој не ја видел без цигара . И секој го нарекува душо.
Работи на шанк и ти си збориш и збориш и збориш ...

а она си работи таму ....

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
^ оваква никад нема толку да слуша некој да и збори:toe::vozbud:

Д

ДаркхарТ