Како ја замислувате "Драга Кајгана" ?

• Креатор на темата Креатор на темата Брокер
  • Време на започнување Време на започнување
Мене ми изгледа чудно на некој да му се исповедуваш и да му кажуваш за сите маки а никако да не го замислуваш, сигурно додека пишуваме на темата не мислиме дека му се исповедуваме на јајце око.

Многу ретко пишувам, само 2-3 мислења имам на таа тема со сите нејзини делови. :)

А не ја замислувам никако, свесна сум дека не постои. :)

Треба да имаш психичко пореметување да отвориш ваква тема.
Што е следно: Како го замизлуваме Велики Брат?

Тинејџерите си ги искажуваат емоциите на специфичен начин.

(без движења,тикови:vozbud::vozbud:)

Мене ми изгледа чудно на некој да му се исповедуваш и да му кажуваш за сите маки а никако да не го замислуваш, сигурно додека пишуваме на темата не мислиме дека му се исповедуваме на јајце око.

Дедобоже гледа се,ама не чита мисли...затоа он чита ние шо пишеме...пиши молитва чедо божјо.

20081104_152935_Meditation%20on%20the%20Beach_view.jpg
girl-meditating_%7Eszo0012.jpg
girl-meditating_%7Eszo0012.jpg

мора често да медитира и душевно да се мие од нашите срања... :)

Прашањаве е малце sick. Никако не ја замислувам, фала богу, уште не си визуелизирам виртуелни ствари.

Малце поише.
Не е малку... забегано да си праиш муабет со форум? Да не бидам погрешно сфатена, но мислам дека сите вие ДК ја сфаќате за премногу сериозна тема и се оставате пишувајќи...

Сепак треба некаква интима да се има. Форум е, и тоа јавен форум.

Малце поише.
Не е малку... забегано да си праиш муабет со форум? Да не бидам погрешно сфатена, но мислам дека сите вие ДК ја сфаќате за премногу сериозна тема и се оставате пишувајќи...

Сепак треба некаква интима да се има. Форум е, и тоа јавен форум.

Пошо пишувам во драга кајгана, да ти реплицирам.
Со самото тоа шо се регистрираш на форумов, на некој начин ти се нарушува интимата.
Не знам зашо темава ја глеате како различна од драга кајгана.
Или оваа
оваа
оваа
оваа
итн.

Затоа имаш опција да не кликаш на темата, да не пишуваш на темата.
Можеш воопшто да не се регистрираш, да избришеш јузер итн.
Не ти лично, било кој на кој не му одговараат содржините.

И аманте веќе, не ја откривате Америка кога кажувате дека пишуваме интима на некое место, нит сте нешо попаметни ако пишете дека е лејм да се праи тоа.
Сите читате а се праите светци.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Фала му на Господ не ја замислував, но кога спомнавте сега, за да се вклопам во глупостите што сте ги напишале на темава, мислам дека е ваква:
Old_woman_from_Tajikistan.jpg

Па добро, порано јас и дневник си пишував, па не го замислував. Мислам сите сме свесни дека ова е едноставно ТЕМА, каде што секој може да си пише нешто, тоа не значи дека ја замислуваме. Мислам нема што да замислуваш кога е само мало парче од виртуелниот простор, мислам секако дека нема да ја замислувам како човек или whatever. :)

Па добро, порано јас и дневник си пишував, па не го замислував. Мислам сите сме свесни дека ова е едноставно ТЕМА, каде што секој може да си пише нешто, тоа не значи дека ја замислуваме. Мислам нема што да замислуваш кога е само мало парче од виртуелниот простор, мислам секако дека нема да ја замислувам како човек или whatever. :)

Да до некаде и си во право само не сфаќам како може толку детално да му објаснуваат некој работи, некој од страна кога ќе чита или пак онака да му зборува "кајги бе што правиш" некогаш пишуваме такви работи како да очекуваме одговор иако сме свесни дека нема да го добиеме, затоа мислам дека некогаш ја замислуваме како реална личност

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom