П
Паган-др
Гостин
Фала богу никако не ја замислувам.
Дедобоже гледа се,ама не чита мисли...затоа он чита ние шо пишеме...пиши молитва чедо божјо.Мене ми изгледа чудно на некој да му се исповедуваш и да му кажуваш за сите маки а никако да не го замислуваш, сигурно додека пишуваме на темата не мислиме дека му се исповедуваме на јајце око.
Малце поише.Прашањаве е малце sick. Никако не ја замислувам, фала богу, уште не си визуелизирам виртуелни ствари.
Пошо пишувам во драга кајгана, да ти реплицирам.Малце поише.
Не е малку... забегано да си праиш муабет со форум? Да не бидам погрешно сфатена, но мислам дека сите вие ДК ја сфаќате за премногу сериозна тема и се оставате пишувајќи...
Сепак треба некаква интима да се има. Форум е, и тоа јавен форум.
Па добро, порано јас и дневник си пишував, па не го замислував. Мислам сите сме свесни дека ова е едноставно ТЕМА, каде што секој може да си пише нешто, тоа не значи дека ја замислуваме. Мислам нема што да замислуваш кога е само мало парче од виртуелниот простор, мислам секако дека нема да ја замислувам како човек или whatever.Мене ми изгледа чудно на некој да му се исповедуваш и да му кажуваш за сите маки а никако да не го замислуваш, сигурно додека пишуваме на темата не мислиме дека му се исповедуваме на јајце око.
Па добро, порано јас и дневник си пишував, па не го замислував. Мислам сите сме свесни дека ова е едноставно ТЕМА, каде што секој може да си пише нешто, тоа не значи дека ја замислуваме. Мислам нема што да замислуваш кога е само мало парче од виртуелниот простор, мислам секако дека нема да ја замислувам како човек или whatever.