Како се запознаа моите родители...

D

Delux

Гостин
mama so visok sarm,tato pretpostavuvam deluval nezainteresirano a umiral od zelba da frli zbor dva so mama,po so i sega e vistinski dzeltamen,sekoja cest...inaku ne znam kade pocnalo ninoto poznanstvo.
 

Наташа Радио Милева Мара

Проф. Др. Маг. Мами
Член од
29 април 2005
Мислења
3.835
Поени од реакции
1.118
На свадба,се држеле со марамче :) После некое време татко ми минувал 4 села со точак и штипки на пачавици,додека не му се смачило и ја побарал за жена.
Сега се 42 години во брак,им посакувам уште толку да доживеат.
 

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
У аптека.
Some things are just meant to be.:):):)
 

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
228
Заедно се од средно!:vozbud:
30 години во брак.
 

Mandy

~Carpe florem~
Член од
26 февруари 2006
Мислења
1.578
Поени од реакции
23
Моите се запознале на слава, татко ми кај најдобриот другар, а мајка ми ја дружела колешката што им била другарка на друштвото на татко ми. У неврзан муабет(после кујзнае колку шприцери)се понудил да и помогне нешто околу електриката по станот и според неговата верзија кога ја прашал „Сакаш ли да се засакаме“ одма одговорила „да“:pos::pos::pos:
 

duffy_f

денес те сакам повеќе од вчера
Член од
29 јануари 2007
Мислења
353
Поени од реакции
13
Моите како и многу други парови од другари станале пар.Значи, друштво, корзо, ова она, татко ми имал побајаги долга врска а мајка ми била соло и му била другарка.Татко ми раскинува со девојката и кој да го теши се знае, другарката.И така од другарство оп врска.Не знам точно колку оделе ама заедно се сега 27 години во брак.И се гордеам со нив.А инаку што е најсмешно во целава приказна таа девојката на татко ми се омажи за братучед на мајка ми.Смешки:vozbud:
 

Lavanda

Модератор
Член од
18 април 2008
Мислења
676
Поени од реакции
66
Лелеј и моите на корзо се запознале, али само после 2 часа татко ми ја побарал мајка ми за зена и еве ги 30 год се во брак, лове ат д фрст сајт:tapp: неми се веруваше коа ми кажаа ама така било има луѓе сведоци на местото.....:pos:
 
Член од
17 мај 2008
Мислења
75
Поени од реакции
0
Моите не ми кажуваат каде се запознале.Тие викаат на автобуска:pos2: .Ама јас не им верувам


Хехе и мојте викаат на автобуска и тоа двајцата секој ден се сретнувале на иста автобуска во исто време и така наводно се ќариле подетално незнам :pos2:
 
Член од
21 јуни 2008
Мислења
1
Поени од реакции
0
PA VAKA ,TOA BILO VI DALECNATA 1975 GODINA.ETA SE4 POGODIL NEKOJ RODENDEN I DVAJCATA ,OP TAMU.I MOJOT TATKO VO TOA VREME FRAER JA BENDISAL MOJATA MAJKA VO TOA VREME ZENSKA .I NEZNAM TAKA VECERTA SI MUABETELE I PADNAL DOGOVOR ZA UTREDENTA VO KINO.ARNO AM FRAEROV(MOJOT TATKO SI DOSOL SO DRUGAR MU NA DOGOVORENOTO MESTO T.E PRED BIBLIOTEKA.EEEE KAKO BILO VO TOA VREME . OVAA ZENSKAVA I DOSLA MALKU DUSATA NA MESTO . SI GO IZGLEALE FILMOT DRUGAROT SI OTISOL DOMA A ZA PONATAKA NISTO NE KAZUVAAT
 

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.618
Поени од реакции
11.162
Во кафич :)
 

kod

Член од
2 април 2008
Мислења
1.113
Поени од реакции
86
На факултет во Штип.
Мајка ми го изгубила индексот и татко ми како врвно шмекериште кога ја видол сликата ја барал низ цел Штип. После 1 недела и заѕвонил на врата и и рекол дека не и го враќа индексот ако не излезе со него :pos2:
Мајка ми „морала„ да излезе па после 3 месеци се венчале. :helou:
 

TheBestTipster

Избраниот
Член од
8 март 2008
Мислења
2.387
Поени од реакции
97
Како се запознаа ..

Епа у нашето село има една голема чешма , на сред село е , и таму воглавно се врши шмекањето , на нашки кажано “полнењето на бардачињата“ .. Тако ми го голем фраер , се качил на мулето и тргнал накај чешмата .. По патот , видол една мома , наведната како бере мајчина душичка ( камилица ) .. и пришол од позади и и рекол : Ви треба асистенција ?

мајка ми , изненадена , рекла да , а тоа во селото на татко ми значи дека ако речеш да , мораш да се омажиш за тој човек .. и така се земале во селска свадба , 9 морам да напоменам дека кумот ( селскиот кмет ) беше многу дарешлив и им подари кутљача за свадбата ) .. И така отишле на меден месец во ливадата , и како нуспојава на тој меден месец сум излегол јас ..
 

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.493
Епа татко ми го испуштил автобусот на за факс, а мајка ми ја шетала тетка ми низ населба и на автобуска почнале да си прават муабет. Си размениле броеви и татко ми рекол ако поминам на испитов ќе и се јавам. Поминал на испитот, поминало некое време и пред 17 години решија да се заебат, пардон, да стапат во брак.:)
 

Црвено

Am I pissin' u off-fa-fa?
Член од
12 септември 2007
Мислења
1.227
Поени од реакции
81
Па мајка ми била на гости кај некоја другарка(која одела со братучед на татко ми) и таму се запознале, а по некое време се виделе пак во Скопје, каде што учеле двајцата и се фатиле. Иначе во брак се веќе 27 години. :)
 

Kajgana Shop

На врв Bottom