Како се запознаа моите родители...

Член од
15 декември 2007
Мислења
865
Поени од реакции
28
Gi zapoznala edna bratuceda na tatko mi,koja na majka mi i bila drugarka.Kaj nejze doma se sretnale prvpat,mislam na imenden bile kaj nejze,posle izlegle nekolku pati i taka..

MarinkaUSA

~I like myself the way I am~
Член од
7 февруари 2008
Мислења
180
Поени од реакции
3
Majka mi i tatko mi se zapoznale kako komsii...koga mu davale stanovi na partizanite na moite dva dedovci im dale stan do stan i taka se zapoznale majka mi i tatko mi. inace bile komsii 3 godini i tatko mi eptem mu go frlil okoto na "komsikata" se dodeka na krajot ne uspea da ja fati. bidejki vo toa vreme ne odele javno, da ne recam se kriele, osobeno od komsiite, za izlegvanje se cekale eden kilometar podaleku.... zamislete samo. po tri meseci odenje majka mi izbega begalka ( mnogu daleku izbegala) i po devet meseci se rodi brat mi! inace mnogu se slatki i den denes si vikaat srce, dusicke i slicni slatki nadimaci.
P.S. Mnogu mi nedostigaat, gi nemam videno 7 meseci:place::place::cry:

WindChill

3NitY
Член од
13 февруари 2008
Мислења
138
Поени од реакции
2
А моите ги запознала нивна заедничка другарка. На почетокот татко ми имал девојка али цело време и се запуштавал на мајка ми. И пошто оваа не сакала (дека зафатен) почнал да и врти филмови у стилу и раскинал на предходната,и ја ќарил мајка ми на финта :icon_razz И некоја недела поидел со двете, али на крај мајка ми си ја одбрал. Па еве ги машала 32 години у брак топ им е :icon_bigg

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
мислам дека ми имаат кажувано како татко ми на гитара свирел на корзо кога иделе и мајка ми била таму и така сум настанал ја

Член од
24 март 2008
Мислења
68
Поени од реакции
2
Moite gi zapoznale nekoi zaednicki drugari....i naredniot den majka mi setala po prodavnici i vo edna go zabelezala tatko mi...i tatko mi sakajki da ja voodusevi ja pocastil eden par trenerki sto majka mi gi gledala....koi nebile voopsto evtini vo toa vreme ....i po nekoe vreme se karile...

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
Испод црвено светло е*аго. Слики развивале. :icon_conf
Клинци, шесто одделение... Оделе во некакво си школо за фотографија, и во некоја прилика се паднале во иста екипа да работат, и така се запознале.
Нејсе, смотаните не се рецкале. Па горнион решил после две години пак да проба, и да се запишат во исто средно. И пак да не се рецкаат. И пак пробал, во трета година решил исти смер да одат... И пак не се рецкале... И после решил тато да го пребаци во клас кај мама. И од 48759032209 пат, почнале да се дружат. Па да се дружат многу. Па официјално дечко и девојка. Па тргнале на факс... Па јас. :pipi: И така, до ден денес им` се качувам на глава. :pipi:

Не можам на долго и широко, многу има. Патем, ова е единствената приказна што е помалку или повеќе романтична, а ја сакам. Инаку не сум таков тип. :icon_lol:

Ece

*Sunshine*
Член од
7 јули 2006
Мислења
2.567
Поени од реакции
47
На работа... :pipi:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
17.055
Поени од реакции
51.408
Стариот се погодил кај мајка ми на работа почнал да ја шмека,оваа и сите присутни у прв момент мислеле дека стариот е Мето Јованоски(ептен личееа порано :):) ) се прелажала и long story short те сам ти ја за некое време нека им е со среќа сеа sd

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Ја упознал преку тетка ми, на мајка ми постарата сестра...и отишле на прв состанок, тате ја возел на Томосче, на мама и се лепршала косата...:pipi:по 8 месеци врска се зеле, и еве (да не ги урочам)25 години се во брак...Ги сакам.

F

Foxy`BuTTerFLY

Гостин
Хах интересна тема. се упознале во турската чаршија преку другарка на мајка ми и другар на татко ми.Иако мајка ми била тотално незаинтересирана, татко ми и го нашол бројот и и се јавувал.Она си рекла ај ќе излезам еднаш со него, па ќе го откачам да не ме замара.Излегла и од тогаш останала со него.по скоро три години се зеле, мама ме носела мене во стомак и еве сеа во декември ќе праат 20 години брак.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.958
Поени од реакции
11.799
Хаха закон темица :) моите, кога ми кажаа како се упознале се искинав од смеење, изгледа Македонија им била мала па се запознале во Дубровник :pos: и следната година идење пак таму на одмор заедно и напраиле беља! :)

ФлоуБТ

Потпис: Clever Bastard
Член од
17 февруари 2008
Мислења
1.582
Поени од реакции
66
Хехехе, добра тема, кај ви текна :baeh:
Инаку, мојте, класично, на корзо се запознале. Се нашле некоја вечер во единственото диско во Битола во то време, ОРФЕЈ (денешната аптека шо е кај компирчињата), муабети вака така, ама ништо не биднало, оти мајка ми не го бендисала од прво. По бааѓи досадвање, излегле еднаш на сладолед, по две години мајка бегалка избега. По една година доџе бато, а по 4 јас, и така сега хепи фемили :baeh:
Ми фалат :uvo: ги немам видено 5 месеци

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Се запознале покрај кеј.:)

Мајка ми била руско шмизле, а тато искулиран хипик. Неколку години само се дружеле, па другарството прераснало во љубов, па брак, па дојдов јас...и им ги упропастив животите.:)

Kajgana Shop

На врв Bottom