Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Чиста вистина !!!кој не ебе, кур мере
Земи пробај...да не ти е шубе, ама не се замарај. Ако гледаме математички преку 50% од жените што ти се моментално достапни(генерациски) не ни виделе кур со очи.Mnogu citav za titan gel ima i zadovolni i nezadovolni nekoj vika lazno e nekoj ne ima nekoj iskuseno ovde takvo nesto i dali vo opsto kurot moze da se zgolemi so lek ?!
Не коприва дефинитивно не, затоа што наводно со голи раце собирал.Ако се сеќавам добро, мислам дека испушташе млеко тревата, млечка ли се викаше не знам.А интересно е овај сиротиот кукал најверојатно го болело и викал аман да спаднит а докторката му рекла арен ти е.Прегледај го приврзокот 226486 ... коприва !
Тачно....млечка е.Не коприва дефинитивно не, затоа што наводно со голи раце собирал.Ако се сеќавам добро, мислам дека испушташе млеко тревата, млечка ли се викаше не знам.А интересно е овај сиротиот кукал најверојатно го болело и викал аман да спаднит а докторката му рекла арен ти е.![]()
Кај нас се вика млечка. За глуварчето не знам. Кој може да издржи болки и печење, 2-3 пати добро да го намачка, добива со гаранција неколку центиметри. Ама како дете, на повозрасни не знам дали делува.Тачно....млечка е.
Автоматски споено мислење:
Само која беше не ми текнува....мислам глуварче дека е.
Автоматски споено мислење:
Го апнала ли некого оса или пчела за кур?![]()
Зошто да го мота. Ќе си купи пошироки чизми и главчето еднаш во левата, друг пат во десната.некој си ја бара бељата, после ќе треба да си го мота околу нога над колено...........