abe lugjeeeeeee...alooooooo.Pa kakvi se be tie jaki pichki koi nemaat samite skrshen denar u dzeb ili pak dobra kola...a se lepat za sekoj sto ke im pokaze nekoe evro? Ebati takvi pichki! Sto ke vi se samo ne mi e jasno???!!!
Da bile zenski "na mesto"..i da imaat formirano imidz na "jaka zenska", nema da se lepat za prviot koj ke naide so podlabok dzeb.Nego ke gi biraat lugjeto so koi ke se bidat po nekoi drugi kriteriumi.
A takvite "JAKI ZENSKI" koi se palat na dobri koli i na ponekoja parichka ustvari (barem spored mene)..ne se jaki pichki nego najobichni KURVI!!!
Da bile zenski "na mesto"..i da imaat formirano imidz na "jaka zenska", nema da se lepat za prviot koj ke naide so podlabok dzeb.Nego ke gi biraat lugjeto so koi ke se bidat po nekoi drugi kriteriumi.
A takvite "JAKI ZENSKI" koi se palat na dobri koli i na ponekoja parichka ustvari (barem spored mene)..ne se jaki pichki nego najobichni KURVI!!!
hahahahha...e bash se jaki.Pa takvi pichki moze sekoj..ama bash sekoj da gi ima. A so samoto toa ne se vece "jaki zenski"Handsome напиша:Ednas ke izlezes ke se rasfrlas so po nekoe evro i eve ti jaki p**** okolu tebe.