Никола
Поени од реакции
333

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

 • некако си ми смешен со твоте комплекси:helou:. али нема веза, стил на живот јебига...:smir:
  Лајк за песнава на профил :) И, ко ќе ти пишит некој, кликни кај него на профил и врати му зш само stalker-и ќе провервет на секое дал си пишал :)) Иако, моќно е чувството :)) Поздрав за поблиска фамилија, охридски поздрав, искрен! :)
  Ја има некаде по нет. Ако мислиш на таа од МААК, а другата ми е од трансхуманизам движењето.
  А
  Никола сликава што ти е на профил, во поголема резолуција ако ја имаш ?
  Никогаш не сум и нема да ги мразам жените.
  Ако нешто евентуално не ми се допаѓа, тоа е лажната слика која им ја дава општеството.
  Жените треба да се покорат и да ја признаат машката супериорност, во скоро секое поле.
  Само така ќе бидат наполно ослободени.
  Тоа не треба да е демотивација, туку борба за станување на подобра жена преку задоволување максимално на својот стопан.
  Скопје бе батка, веќе над година.
  Си уживам тука, мала плата но дома си е дома.
  п.с. кога ќе видам профил овој драган стојнич ме депримира.
  Треба да го променам.
  Мене не ми интересираат спорадични проблесоци на интелект или предиспозиција повлијаена од премногу машки карактеристики, хормони, гени кои поедини жени ги поседуваат.
  Несомнено ќе се појави и некоја„жена“ која има некаков машки постулат во нејзиното формирање, но тоа се минорни случаи, незначителни и не носат никаков доказ дека еден ден може генералната женска популација да еволуира до степен на машката перцепција и размислување.
  Екстреми секогаш има, но тоа не значи дека и жените можат да бидат некаков интелектуален пандан на машкото.
  На жените им недостигаат премногу компоненти за да бидат способни за креативна работа во егзактните науки.
  Жените се имитатори, она ко мажот ќе го создаде тие го користат.(прават добар налицкан пауер поинт и демек направиле нешто)
 • Вчитување…
 • Вчитување…
 • Вчитување…
На врв Bottom