Како до најјаките девојки?

Член од
22 јули 2005
Мислења
2.198
Поени од реакции
11
toa prasaj go Nikola
a ustvari koj se prvoklasni picki (ako posojat) u skopjevo?

Jakov

Тато
Член од
24 јули 2005
Мислења
2.360
Поени од реакции
58
smizlicka напиша:
toa prasaj go Nikola
a ustvari koj se prvoklasni picki (ako posojat) u skopjevo?
Pa valjda site onie koi ne se ebat so onie koi sakaat da gi ebat. (izvinete na francuskiot). Otprilika "kiselo grozje" sistem.

ViRuS

ПрОвОкАтОр
Член од
20 август 2005
Мислења
2.048
Поени од реакции
21
хехе

епа има доста јали пички во скопјево наше али многу од нив се Шмизлички и многу ми ја креваат нервозата иначе ги има доста многу

Член од
22 јули 2005
Мислења
2.198
Поени од реакции
11
Virus напиша:
епа има доста јали пички во скопјево наше али многу од нив се Шмизлички и многу ми ја креваат нервозата иначе ги има доста многу
sto treba ova da znaci?

CopyOfDeath

Die Die My Darling!!!
Член од
30 ноември 2005
Мислења
4.186
Поени од реакции
48
Virus напиша:
абе шо се нервираш ти нека се нервираат они за тебе едноставно ке и кажеш како ја шо им викам

ШО МЕ ГЛЕЕШ КОА НЕМОЖЕШ ДА МЕ ИМАШ

има да си пукне од мака ако сака нека е и анџелина џоли

и накрај зошто би трошел време за спонзоруши или за шмизли ма дааај:hump: :hump: :hump:

ViRuS

ПрОвОкАтОр
Член од
20 август 2005
Мислења
2.048
Поени од реакции
21
па ...

ма не е во тоа проблемот туку ме нервираат кога го затегнуваат гласот како да се пупу да чукнам во дрво и боже ми прости ко да се неми или ко да биле на утакмица и како да се зарипнати тоа ме нервира многу кај тие женски

CopyOfDeath

Die Die My Darling!!!
Член од
30 ноември 2005
Мислења
4.186
Поени од реакции
48
Virus напиша:
ма не е во тоа проблемот туку ме нервираат кога го затегнуваат глацот како да се пупу да чукнам во дрво и боже ми прости ко да се неми или ко да биле на утакмица и како да се зарипнати тоа ме нервира многу кај тие женски
можеби нејкој вирус ги стегнал:pos: :pos: :pos:
абе каква и да е и анџелина џоли селма хајк уше незнам која коа ми текне дека исто гомно ко мене сере знам за шо станува збор

Член од
22 јули 2005
Мислења
2.198
Поени од реакции
11
CopyOfDeath напиша:
можеби нејкој вирус ги стегнал:pos: :pos: :pos:
абе каква и да е и анџелина џоли селма хајк уше незнам која коа ми текне дека исто гомно ко мене сере знам за шо станува збор
jolie e prvoklasna picka vo holivud a legnuva so koj stigne

gOJDO

Пациент, неизлечив
Член од
4 јануари 2006
Мислења
1.304
Поени од реакции
20
sakam pichki......

ViRuS

ПрОвОкАтОр
Член од
20 август 2005
Мислења
2.048
Поени од реакции
21
ХЕХЕ

smizlicka напиша:
jolie e prvoklasna picka vo holivud a legnuva so koj stigne
ИМАШ ПРАВО ПРВОКЛАСНА КУРВА СИ Е ЦУРАТА (pardol le franse)!!!
КОЈ СТИГНЕ ЈА ЗАТРУДНУВА
СВАРНО МЕ ЧУДАТ ОВИЕ ОД ХОЛИВУД КОЛКУ МНОГУ ПАРИ ИМААТ А НЕ КУПУВААТ КОНДОМИ БЕ !!! Ц Ц Ц Ц
gOJDO напиша:
а за тебе гОЈДо никој не рече дека си педер !!!
убаво е да се сакаат пички :pos::pos:

gOJDO

Пациент, неизлечив
Член од
4 јануари 2006
Мислења
1.304
Поени од реакции
20
Virus напиша:
а за тебе гОЈДо никој не рече дека си педер !!!
убаво е да се сакаат пички :pos::pos:
Не сакам да ја навредувам женската популација, затоа ги ставив сите во една категорија, која ја обожавам:icon_lol:

Wolf Pack

ThE ChieF
Член од
24 јули 2005
Мислења
783
Поени од реакции
5
Никола напиша:
Факт е дека најјаките девојки се движат по места каде има најголема концентрација на кеш и моќ. Ти немаш ни едно ни друго.
Што би направило некое машко, млад, дипломиран, симпатичен се, али пустото, не си дел од скопската елита, немаш пари за јака кола или прескапа облека, а ти се присакало да опнеш нешто квалитетно. Курви не те интересираат, до Бугарија, Србија, Албанија, Струмица, Кочани,:) те мрзи да одиш.
е сега свесен си дека е многу тешко до таква јака девојка да припариш (не знам Исаиева, Каролина, нема врска како репер), а ти се увртела во глава некоја фикс идеја баш неа да ја легнеш.
Знаеш дека е проблем самото тоа да влезеш во некој таков круг, камо ли да почнеш да ја шмекаш.
Кој пристап би го имале, како би се однесувале?
на пример позајмуваш добра кола, некое купе од другар од некој друг град (пошто елитниве Пи*ки, горе долу знаат која добра кола низ градов е чива)
се пицнуваш...

Она што ми беше муабетот, дали оние машки кои не се во шемата, елитата итн., се осудени најчесто да ебат само третокласни пи*ки?
'јака' девојка - тие ѓи влече моќ и ќеш, значи најдобро и најефтино е фтора опција - One night stand:icon_lol:

Како прво, тие 'јаки' девојки знаат дека се познати, и ти како дипломиран дечко, амбициозен треба да гледаш да не ги правеш основните грешки т.е. комплименти, купување пијачка одма, да ја извишиш до звездите... Таа 'јаката' пичка знае дека е убава и згодна, неа не и треба комплимент од некој што позајмил кола од другар:) Ниту пак обратно, да и кажеш и да ја навредуваш него пример опни и муабет за нешто сосем друго (дипломиран си, сврзи интелектуален муабет), третирај ја како да е обичен ЧОВЕК, и гарант давам дека друго мислење ќе одима за тебе...значи ниту си ја извишил, ниту ја навредуваш и не навлегуваш во сексуалните работи и се познава дека си некој класичен и културен дечко. "Confidence" игра огромна улога. Иако све ова е логично, не значи дека ќе работи за секоја 'јака' пичка па затоа пробаш на многу:) Practice, practice and more practice my friend:icon_lol:
Ако мислиш да се запознаеш колку да ја излажиш за "date", самиот си се излажил пошто како појќе броиш пари така повеќе и се шират нозете и на крајот ќе треба да ја лизнеш кредитната картичка меѓу пичката:icon_lol: А штосот е во комуникацијата, а не во трошењето пари. Ако ти опали среќа, женската сама ќе се напали, ти како ловец треба да се воздржиш и да не одиш у таа ситуација...ако тоа ти се деси, ќе губиш меморија:pos: дури и името ќе и забравиш, тотално ќе се изгубиш у муабетот:icon_lol: и опп, ојде пленот:)

gOJDO

Пациент, неизлечив
Член од
4 јануари 2006
Мислења
1.304
Поени од реакции
20
wolf, убаво размислување, јас би додал и некои други моменти, но....
друг е проблемот кој го има Никола...

Wolf Pack

ThE ChieF
Член од
24 јули 2005
Мислења
783
Поени од реакции
5
gOJDO напиша:
wolf, убаво размислување, јас би додал и некои други моменти, но....
друг е проблемот кој го има Никола...
Немој да му е дошло да се жени?:icon_lol:
Никола напиша:
Она што ми беше муабетот, дали оние машки кои не се во шемата, елитата итн., се осудени најчесто да ебат само третокласни пи*ки?
Никола братка, ќе те шамарам и клоцам за оваков комент:) Пичка е за кур створена, хипокрита е таа шо ќе ти спомне друго нешто...хехе и лезбејќите си акат јазикот или други објекти у пичката ама за мене и тие се големи хипокрити:icon_lol::icon_lol: Сепак многу ѓи обожавам, пари би фрлал и не би броел двечки така да се лапат и забавуват на мојта маса додека се мезам со пифце...ама сеа забегаф, ајј:icon_lol:

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
Wolf Pack напиша:
'јака' девојка - тие ѓи влече моќ и ќеш, значи најдобро и најефтино е фтора опција - One night stand:icon_lol:

Како прво, тие 'јаки' девојки знаат дека се познати, и ти како дипломиран дечко, амбициозен треба да гледаш да не ги правеш основните грешки т.е. комплименти, купување пијачка одма, да ја извишиш до звездите... Таа 'јаката' пичка знае дека е убава и згодна, неа не и треба комплимент од некој што позајмил кола од другар:) Ниту пак обратно, да и кажеш и да ја навредуваш него пример опни и муабет за нешто сосем друго (дипломиран си, сврзи интелектуален муабет), третирај ја како да е обичен ЧОВЕК, и гарант давам дека друго мислење ќе одима за тебе...значи ниту си ја извишил, ниту ја навредуваш и не навлегуваш во сексуалните работи и се познава дека си некој класичен и културен дечко. "Confidence" игра огромна улога. Иако све ова е логично, не значи дека ќе работи за секоја 'јака' пичка па затоа пробаш на многу:) Practice, practice and more practice my friend:icon_lol:
Ако мислиш да се запознаеш колку да ја излажиш за "date", самиот си се излажил пошто како појќе броиш пари така повеќе и се шират нозете и на крајот ќе треба да ја лизнеш кредитната картичка меѓу пичката:icon_lol: А штосот е во комуникацијата, а не во трошењето пари. Ако ти опали среќа, женската сама ќе се напали, ти како ловец треба да се воздржиш и да не одиш у таа ситуација...ако тоа ти се деси, ќе губиш меморија:pos: дури и името ќе и забравиш, тотално ќе се изгубиш у муабетот:icon_lol: и опп, ојде пленот:)
пеер..овие муабети
туку ти одамна не си наминал до Скопјево а? Ако, ни јас не сум.

Значи ли дека колку што можев да забележам од коментарите погоре, поголемиот дел од вас се на мислењето дека не постои разлика помеѓу пи*ките, туку дека секоја пи*ка е еднакво пожелна? Секоја девојка е еднакво убава?
Што и фали на класацијата.. поприфатливо е кога се ставаат на листа од 1..10?
Абе ајде, јас разбирам дека хипокрити има на секој чекор, али аман форум е ова, анонимни сте (горе долу)...

Kajgana Shop

На врв Bottom