Како ги прифаќате новите луѓе во вашиот живот?

Barbara.

Irreparable perfectionist
Член од
23 јули 2009
Мислења
369
Поени од реакции
15
необично..како се нашле до мене, скоро сите викаат дека сум чуден човек ..

Член од
15 декември 2007
Мислења
865
Поени од реакции
28
Се трудам да ги прифатам без предрасуди,но секогаш со пристојна доза на резерва,некако да заземам неутрален став и на секого и во секое време да му пружам подеднаква можност да ме воодушеви или да ме разочара.:)

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
на почеток стално ги зеам луѓето со резерва, онака ќутлив сум. Е сеа по некое време ако гледам дека би ми одел муабето со некој/а почнувам да си се понашам искулирано ако не чао пријатно

Член од
21 јули 2009
Мислења
37
Поени од реакции
2
Како што заслужуваат. На почетокот пријателски и позитивно, а после кога ќе се покаже кој каков човек....то се мења.

Blackout

An emotional retard
Член од
14 мај 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
451
Обично на почеток не сум многу пријателски расположена....зависи за шо човек се работи.Ама ако низ муабет приметам дека е ок личноста брзо ја прифаќам...

B

Blacks

Гостин
Јас: Здраво, играш WoW?
Другата личност: Не!
Јас: Чао!!

serious

If you need me, whistle
Член од
6 февруари 2009
Мислења
147
Поени од реакции
10
За нови луѓе сум отворен, секогаш ќе ги сослушам први што ќе излажат.
А потоа ако ми одговара, ќе бидеме другари, ако не, чао.
Иначе јас сум малку тешка особа околу спријателувања (можеби затоа што многу се надевам на луѓето, па секогаш останувам изигран).
Научен сум од искуството никогаш да не покажувам право лице од мене, и малку сум поспецифичен, поголемиот дел од луѓето досега што сум ги сретнал живеат во некој филм, а јас такви луѓе неможам да трпам

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Треба да помине малку време за да го сппознаам новото лице кое го запознавам. Неколку заеднички средби, муабети, зафрканции, тресење глупости, па и сериозни муабети ќе ми дадат една појасна слика за него/неа, и ќе сфатам каков човек е.

B_O_K_I

RACING maniac
Член од
30 април 2008
Мислења
1.931
Поени од реакции
725
Ако прифаќа зезанции да можеш да напраиш два збора муабет а не да му збориши да те глеа ко муле одма прифаќам ама ако е некој/а тапа особа тогаш оди потешко а да се отворам на некој скрос во никој случај што си работам сам си знам немам потреба другите да ги знаат моите проблеми.

Член од
23 јули 2009
Мислења
217
Поени од реакции
8
Па доста сум отворена, комуникативна и зборлива и можам да се прилагодам на секој друштво.Убаво ми е да се дружам и запознавам со нови личности бидејки тоа ме исполнува.Тогаш дечки ајде да се дружиме!!!!!

Член од
4 јуни 2009
Мислења
261
Поени од реакции
28
Обично новите личности во мојот живот супер ги прифаќам, секако тоа највеќе зависи од нив. Не сакам некои ќутливи и ептен срамежливи, такви проблематични и што се прават фраерчиња / фраерки со цигарите во уста :jaj:
Ова лето доста нови луѓе запознав, а со некои од нив изградив и цврсто пријателство кое сега во Скопје само го доградуваме. И искрено сум многу задоволна од тоа, а на почетокот сите мислевме дека сме само другарки за преду летото, но зашто тоа другарство да не се продолжи кога ти одговара друштвото? :) А доброто беше и што сите живееме во близина, така да сега преку летово доста често ќе се гледаме :helou: Поздрав до нив :) :)

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
Многу сум отворена и комуникативна и сите ми викаат дека обожаваат да се у друштво со мене...отворена сум со сите и на сите се у фаца им кажувам. мразам кога некој ме лаже и мразам лицемерие...нови пријателства прифаќам но другари не можат да ти бидат личности што си ги запознал од пред една година...кога тогаш тоа пријателство ако станало блиско ќе заврши...

П

Паган-др

Гостин
Секогаш новите лица добро ги прифаќам, се трудам добар впечаток да оставам. Сега понатака кога ќе се запознаеме подобро, ќе видиме дали ќе остане така или не.

ani4e

mega star
Член од
12 јули 2009
Мислења
158
Поени од реакции
3
Pa na pocetok pravam lice i jas neznam kako mozam, zboram najnormalno, a posle se menuvam vo zavisnost od kakva e licnosta:nesum:

брицо

liverpool
Член од
22 мај 2009
Мислења
567
Поени од реакции
2
па тешко прифаќам нови личности ми требе време ама со текот на времето ги прифаќам какви се такви ама со некој ако е како мене ќе бидеме поблиски а со друг некој нема да биде исто

Kajgana Shop

На врв Bottom