Каде може да најдам? (Општи прашања)

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Колку коштаат металните профили онака по големина? И колку кошта иверка 25ка димензии 115x80cm?

Terebellum Sagittarii

Несопирлива
Член од
25 јули 2007
Мислења
1.194
Поени од реакции
578
Сакам да си купам календар, голем, со повеќе страници, со пејсаж или цвеќина...Ептен убав. Не ми смета и да е од некоја институција или фирма, или па јас да си го купам.
Значи ептен голем календарЧ))))

Член од
18 мај 2008
Мислења
945
Поени од реакции
1.196
Сакам да си купам календар, голем, со повеќе страници, со пејсаж или цвеќина...Ептен убав. Не ми смета и да е од некоја институција или фирма, или па јас да си го купам.
Значи ептен голем календарЧ))))
Побарај по печатниците сигуро таму имаш наголем избор,башка можеш и да си нарачаш во некои (нормално ако не ти се проблем парите) :)

Terebellum Sagittarii

Несопирлива
Член од
25 јули 2007
Мислења
1.194
Поени од реакции
578
Побарај по печатниците сигуро таму имаш наголем избор,башка можеш и да си нарачаш во некои (нормално ако не ти се проблем парите) :)
Па колку би можел да кошта еден календар....Која печатница?

Член од
15 април 2010
Мислења
78
Поени од реакции
1
Ме интересира на кој начин може нај лесно да се дојде до пререгистрација на еден фудбалер ? Запознаен сум со сите формулари, процедури...но, дали и како да најдам менаџер кој ќе се заинтересира за играчот ? Имате можеби некој број, меил за контакт ? Или пак да пополниме формулати и да испратиме по пошта до стручниот штаб на некој тим ? И онака сега е започнат преодниот рок и важи до 31.01.2011 .
Или сепак на некој начин треба играчот да стигне до некој тим, да видат негови квалитети и можности па да дојде до некаков договор ? Да не дојде до недоразбирања јас сум студент на спортски менаџмент. Позз, кој мпже и знае нека помогне

Член од
12 јануари 2006
Мислења
374
Поени од реакции
9
Каде и дали има во Скопје некоја продавница каде се продаваат амајлии и такви некои ствари, суеверие воа-ноа. Сакам Dream catcher, мислам дека сите знаете што е.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Каде и дали има во Скопје некоја продавница каде се продаваат амајлии и такви некои ствари, суеверие воа-ноа. Сакам Dream catcher, мислам дека сите знаете што е.
dream catcher мислам дека има во "SEVA" кај плоштад

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.496
Поени од реакции
8.017
Спроти Тренд. Или ќе тргнеш од Плоштад по уличката кон МекДоналдс. На почеток од лева страна се наоѓа SEWA.

Член од
12 јануари 2006
Мислења
374
Поени од реакции
9
Благодарам многу
ОФТОПИК - сабота работат ли продавниците??

EDIT> леле и google maps принт имало, :D фала фала

Мајло

B I S
Член од
22 јуни 2009
Мислења
1.594
Поени од реакции
940
кои бројки паднаа денеска на лото?

Едит. Најдов

Член од
28 декември 2008
Мислења
1.356
Поени од реакции
184
каква било обука, туторијали, видеа за офис, ама на македонски? за комшиката ми се

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.268
Поени од реакции
2.270
Самолеплива хартија за пластифицирање, како онаа на билетарите што ја имаат за месечните карти што ги пластифицираат кај може да најдам? Прашав во 3-4 книжарници немаат...

Kajgana Shop

На врв Bottom