Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Колку коштаат металните профили онака по големина? И колку кошта иверка 25ка димензии 115x80cm?

Сакам да си купам календар, голем, со повеќе страници, со пејсаж или цвеќина...Ептен убав. Не ми смета и да е од некоја институција или фирма, или па јас да си го купам.
Значи ептен голем календарЧ))))

Сакам да си купам календар, голем, со повеќе страници, со пејсаж или цвеќина...Ептен убав. Не ми смета и да е од некоја институција или фирма, или па јас да си го купам.
Значи ептен голем календарЧ))))

Побарај по печатниците сигуро таму имаш наголем избор,башка можеш и да си нарачаш во некои (нормално ако не ти се проблем парите) :)

Побарај по печатниците сигуро таму имаш наголем избор,башка можеш и да си нарачаш во некои (нормално ако не ти се проблем парите) :)
Па колку би можел да кошта еден календар....Која печатница?

Ме интересира на кој начин може нај лесно да се дојде до пререгистрација на еден фудбалер ? Запознаен сум со сите формулари, процедури...но, дали и како да најдам менаџер кој ќе се заинтересира за играчот ? Имате можеби некој број, меил за контакт ? Или пак да пополниме формулати и да испратиме по пошта до стручниот штаб на некој тим ? И онака сега е започнат преодниот рок и важи до 31.01.2011 .
Или сепак на некој начин треба играчот да стигне до некој тим, да видат негови квалитети и можности па да дојде до некаков договор ? Да не дојде до недоразбирања јас сум студент на спортски менаџмент. Позз, кој мпже и знае нека помогне

Каде и дали има во Скопје некоја продавница каде се продаваат амајлии и такви некои ствари, суеверие воа-ноа. Сакам Dream catcher, мислам дека сите знаете што е.

Каде и дали има во Скопје некоја продавница каде се продаваат амајлии и такви некои ствари, суеверие воа-ноа. Сакам Dream catcher, мислам дека сите знаете што е.
dream catcher мислам дека има во "SEVA" кај плоштад

Спроти Тренд. Или ќе тргнеш од Плоштад по уличката кон МекДоналдс. На почеток од лева страна се наоѓа SEWA.
SEWA.png

Благодарам многу
ОФТОПИК - сабота работат ли продавниците??

EDIT> леле и google maps принт имало, :D фала фала

кои бројки паднаа денеска на лото?

Едит. Најдов

каква било обука, туторијали, видеа за офис, ама на македонски? за комшиката ми се

Самолеплива хартија за пластифицирање, како онаа на билетарите што ја имаат за месечните карти што ги пластифицираат кај може да најдам? Прашав во 3-4 книжарници немаат...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom