Интернет и мрежи помош (прашања, совети, трикови)

Пратеник

Ала Мадрид
Член од
28 ноември 2011
Мислења
995
Поени од реакции
617
Како да сменам пасворд на wi-fi? Не си го знам стариот пасворд

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
Во Анхоч или Сет треба да има антени за Линксисот.

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Како да сменам пасворд на wi-fi? Не си го знам стариот пасворд
Приклучен си на wi-fi преку лаптоп или компјутер ? ако си оди десен клик на конекцијата па properties>security и штиклирај го тоа show characters за да ти го кажит пасвордот .

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
Мы зарегистрировали подозрительныј трафик, исходјаштиј из вашеј сети.
С помоштьју этој страницы мы сможем определить, что запросы отправлјаете именно вы, а не робот.

Чтобы продолжить поиск, пожалујста, введите свој номер телефона в поле ввода и нажмите «Отправить».

Ми го појавува ова и не можам да отворам google.com. Шо е финтава да не знај некој?

Член од
17 мај 2012
Мислења
184
Поени од реакции
105
о
Мы зарегистрировали подозрительныј трафик, исходјаштиј из вашеј сети.
С помоштьју этој страницы мы сможем определить, что запросы отправлјаете именно вы, а не робот.

Чтобы продолжить поиск, пожалујста, введите свој номер телефона в поле ввода и нажмите «Отправить».

Ми го појавува ова и не можам да отворам google.com. Шо е финтава да не знај некој?
Симни го malwarebytes и скенирај го комп.

sveto4aki2

РОДИТЕЛ
Член од
17 јануари 2009
Мислења
268
Поени од реакции
37
Пробај да го реинсталираш пребарувачот. Тоа би требало да го среди проблемот.
Влези во HELP na mozzila pa Troubleshooting Information i reset i komplet mozzilata ke se restartira i uzivaj.....ako e normalno tehnicki problem ke se sredi vaka a ako e VIRUS togas ne mu se misli vaka onaka eden format i gotovo
--- надополнето: 9 февруари 2013 во 23:19 ---
Пробај да го реинсталираш пребарувачот. Тоа би требало да го среди проблемот.
Влези во HELP na mozzila pa Troubleshooting Information i reset i komplet mozzilata ke se restartira i uzivaj.....ako e normalno tehnicki problem ke se sredi vaka a ako e VIRUS togas ne mu se misli vaka onaka eden format i gotovo

Член од
17 мај 2012
Мислења
184
Поени од реакции
105
--- надополнето: 9 февруари 2013 во 23:19 ---
Не е пишал што користи дали мозила,хром,опера или што и да е затоа не му кажав постапка за ресетиранје реинстал ја врше истата функција на сите пребарувачи. Тој искенирал со malwarebytes па спајверот или адвер е најверојатно избришан веќе.

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Ми треба Grandstream HT502. Колку пари е, и каде можам да го најдам во мкд?

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Зашто баш grandstream? Некое cisco нема да ти заврши работа?
Ќе ми заврши, меѓутоа имав некој проблем со тоа, го искршив, а под договор е, и сега ми бараат многу пари.
Затоа прашувам колку е и каде можам да го најдам :)
--- надополнето: 12 февруари 2013 во 16:41 ---
HT502large.gif

Стриктно ваков ми треба.

Член од
29 август 2008
Мислења
2.646
Поени од реакции
931
Во МК тешко да го најдеш скоро невозможно, од каде ти го бараат кој оператор?
Иначе најубаво нарачај си го преку amazon и заврши работа така.

Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
Имам рутер Pirelli DRG A225G, и сакав да му го сменам пасвордот. Пробав да влезам на 192.168.1.254 (default ip adress за овој рутер) ама не сака никако. Го ресетирав и пробав пак и не сакаше. Пробав и со ipconfig во cmd, и оние две Default Gateway ип адреси беа исто така невалидни ( 0.0.0.0 а другата ја немаше). Некое чаре?

Kajgana Shop

На врв Bottom