Приклучен си на wi-fi преку лаптоп или компјутер ? ако си оди десен клик на конекцијата па properties>security и штиклирај го тоа show characters за да ти го кажит пасвордот .Како да сменам пасворд на wi-fi? Не си го знам стариот пасворд
Задржи на малото копче од позади на рутеро за ресет.Како да сменам пасворд на wi-fi? Не си го знам стариот пасворд
Симни го malwarebytes и скенирај го комп.Мы зарегистрировали подозрительныј трафик, исходјаштиј из вашеј сети.
С помоштьју этој страницы мы сможем определить, что запросы отправлјаете именно вы, а не робот.
Чтобы продолжить поиск, пожалујста, введите свој номер телефона в поле ввода и нажмите «Отправить».
Ми го појавува ова и не можам да отворам google.com. Шо е финтава да не знај некој?
Го искенира, 6 најде зафатени, ги избришав, но пак проблемов си стои.
Пробај да го реинсталираш пребарувачот. Тоа би требало да го среди проблемот.Го искенира, 6 најде зафатени, ги избришав, но пак проблемов си стои.
Влези во HELP na mozzila pa Troubleshooting Information i reset i komplet mozzilata ke se restartira i uzivaj.....ako e normalno tehnicki problem ke se sredi vaka a ako e VIRUS togas ne mu se misli vaka onaka eden format i gotovoПробај да го реинсталираш пребарувачот. Тоа би требало да го среди проблемот.
Влези во HELP na mozzila pa Troubleshooting Information i reset i komplet mozzilata ke se restartira i uzivaj.....ako e normalno tehnicki problem ke se sredi vaka a ako e VIRUS togas ne mu se misli vaka onaka eden format i gotovoПробај да го реинсталираш пребарувачот. Тоа би требало да го среди проблемот.
Не е пишал што користи дали мозила,хром,опера или што и да е затоа не му кажав постапка за ресетиранје реинстал ја врше истата функција на сите пребарувачи. Тој искенирал со malwarebytes па спајверот или адвер е најверојатно избришан веќе.Влези во HELP na mozzila pa Troubleshooting Information i reset i komplet mozzilata ke se restartira i uzivaj.....ako e normalno tehnicki problem ke se sredi vaka a ako e VIRUS togas ne mu se misli vaka onaka eden format i gotovo
--- надополнето: 9 февруари 2013 во 23:19 ---
Зашто баш grandstream? Некое cisco нема да ти заврши работа?Ми треба Grandstream HT502. Колку пари е, и каде можам да го најдам во мкд?