T
Tetro
Гостин
Има хакери. Јас знам преку 30, ама не кажувам кои се
тоа ти се кракери ,а иначе такви ретко да има и во светот ,а камоли кај насЛуѓе кои од зезанција си прават прошетка до серверите на Интерпол или ЦИА.
има магаринта да ги јадат ццццИма?
Е, таквите се најдобриЗнаете ли какви хакери има кај нас? Доаѓа и ми вика го хакирал фотошоп и сега ја има целосна верзија, или го хакирал рапид шер со тоа што нашол некој си акаунт на гоогле кој случајно работел. Е такви се 90% сега бидејќи сите имаат скоро интернет и сите мислат дека знаат се, а да му речам која ти е ip адреса незнае што му зборувам.
prvo izvinete za latinica zaso ne sum od doma na PC nego od drug.од каде си сигурен ти дека нема? сакаш да се рекламираат да разгласат еј влеговме во циа? памтиш дека пред една година дека наши хакери влегоа мислам дека на страната на мвр албанија:salut:
да де така беше ама штом влегуваш некаде значи може многу работи да направиш а не само едно лого да поставиш и они тоа намерно така го направија колку да вратат а не дека толку знаеле капиш?prvo izvinete za latinica zaso ne sum od doma na PC nego od drug.
on topik:
mnogu dobro znam zasto e toa.. eve da te potsetam toa bese za vozvrat bidejki prvo oni napadnaa kaj nas na sajtot na vladata mislam deka bese pa ajde da im vratime. sekoj malku poiskusen programer bi znael da go napravi toa i ne bese nisto strasno ili seriozno tuku bese postaveno logo t.e slika i nekoj tekst napisan.
a okolu reklamiranjeto... nemaj gajle za toa za dobar konj prasina golema se kreva nema potreba da se falat.
Нема универзално објаснување, но ќе пробам да ти објаснам на кратко:Луѓе а да разјасниме малце хакери и кракери...нешо не ми се јасни овие 2 поима..тоес вториов кракери не ми е јасен...
Тоа пред колку време ти е веста?Јапонската полиција трага по македонски хакер